“Мій ТОП-3”: Леся Нікітюк назвала свої улюблені серіали, які радить обов’язково подивитися українцям

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк у новому дописі поділилася своїм списком ТОП-3 серіалів, які радить подивитися українцям. Кожен може знайти для себе щось цікаве.

Леся Нікітюк має віддану аудиторію шанувальників, які слідкують за її життям в блозі, а також із захопленням спостерігають за роботою зірки в кадрі. Фанати довго намагалися з’ясувати, чи зайняте серце знаменитості, тому користуючись нагодою, знову поставили їй це питання.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча відверто відповіла, що зараз перебуває у вільних стосунках. Також з’ясувалося, що її приваблюють молодші за неї чоловіки, однак душею і діями вони мають бути “постарше”. Втім, детальними подробицями зі свого особистого життя ділитися не стала.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Леся Нікітюк назвала свої улюблені серіали, які радить обов’язково подивитися українцям

Нещодавно Леся Нікітюк вирішила поділитися серіалами, які радить переглянути українцям. Вона оприлюднила список ТОП-3 та коротко розповіла про кожен фільм. На першому місці Нікітюк вказала серіал “Перші дні”. Це історії про єдність українців в самому початку повномасштабної війни. Він про віру, надію в краще, нашу згуртованість та про пошук власної значущості.

На другому місці в списку знаменитості бачимо серіал “І будуть люди”. Він занурює глядачів в часи типу “Першої світової війни”, Революції, визвольні змагання, радянську владу і перший Голодомор.

Ну і на останньому місці в Лесі Нікітюк опинився серіал “Спіймати Кайдаша”, сюжет якого було знято на основі повісті Івана Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”. Глядачі мають змогу плакати та сміятися, дивлячись на героїв та їхні ситуації. Ця історія не втрачає своєї актуальності й зараз.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.