Нова пасія Мурата Налчаджиоглу Анастасія відверто заявила, що спить не тільки з ним: “Легка формальність”

Нова дівчина бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Анастасія відповіла підписникам на хейт щодо стосунків з одруженим чоловіком. Зазначила, що це легка формальність.

Колишня дружина Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус справді дещо приголомшила публіку, оскільки заявила, що вона досі офіційно перебуває у шлюбі з бізнесменом. Так, майже відразу після розірвання стосунків з Лілією, чоловік розпочав нові відносини з моделлю Анастасією і викликав чималу хвилю невдоволення у користувачів мережі.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Нещодавно, користуючись нагодою, коли Анастасія спілкувалася зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram, їй дорікнули, що вона зустрічається з одруженим чоловіком. В неї поцікавилися, як саме це називається, згадавши її позицію стосовно народження дитини не в офіційному шлюбі. Для неї це означає “нагуляти”.

Анастасія зазначила, що це все формальність, а з Муратом вони живуть разом та будують спільне майбутнє.

“Одружений, це коли щаслива сім’я з потенціалом на майбутнє, все інше легка формальність. Я вам більше скажу, я не тільки з ним сплю, ще ми живемо разом і будуємо наше спільне майбутнє”, – відповіла Анастасія.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу Анастасія відверто заявила, що спить не тільки з ним

До речі, дівчина вже відповідала, чи планує вона заміж за Налчаджиоглу. Анастасія зазначала, що це обранець має планувати одружитися з вами. Однак далі їй справді хотілося б вийти заміж за коханого чоловіка. Також розсекретила, що мріє народити доньку.

Нагадуємо, про нові стосунки Мурата Налчаджиоглу стало відомо в січні цього року. Тоді бізнесмен вперше офіційно підтвердив чутки про розлучення з Лілією Реус і розповів про Анастасію. Розсекретив, що з нею він дуже щасливий.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.