Дружина Григорія Решетніка розповіла, які імена розглядали для своїх дітей: ще ж має зʼявитися донечка

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка, блогерка Христина розповіла, які імена розглядали для своїх дітей. Подружжя виховує трьох синів.

Христина та Григорій Решетніки зіграли весілля у 2010 році. У шлюбі у них народилося троє спадкоємців. У 2013 році пара вперше стала батьками сина Івана, у 2017 році на світ з’явився Дмитро, а у 2020 році Олександр.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Дружина Григорія Решетніка розповіла, які імена розглядали для своїх дітей

Зіркові батьки намагаються підтримувати своїх синів в їхніх хобі та починаннях, а також хочуть, аби в них було все необхідне для щасливого дитинства. До речі, нещодавно блогерка поділилася з шанувальниками радісною новиною. Іван та Дмитро озвучили героїв мультфільму “Панда Кунг-Фу – 4”.

Це був їхній перший досвід озвучування мультфільму, але хлопці відмінно впоралися зі своїми ролями. Христина зазначила, що вони з чоловіком дуже ними пишаються.

До речі, спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, Христина Решетнік відповіла, як з чоловіком обирали імена дітям та які варіанти розглядали.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, які імена розглядали для своїх дітей

Дружина телеведучого розповіла, що на першому побаченні з Григорієм знала, що первісток у них буде Іванко, оскільки в чоловіка – це традиція багатьох поколінь.

А ось другий син Дмитро мав бути Давидом. Втім, коли хлопчик народився, зовсім не був на нього схожим. Він нагадував дідуся Діму.

Молодшого Олександра, сини подружжя в животику називали Крістіаном, на честь мами. Христина ж хотіла дати малюку ім’я Григорій. Зрештою вирішили назвати своїм улюбленим іменем на честь прабабусь.

Нагадуємо, зіркове подружжя вже не раз розсекречувало, що мріють народити доньку. Хотілося, аби це відбулося після перемоги, однак не виключають того, що можуть стати батьками дівчинки й раніше.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.