Колишня Потапа Ірина Горова засвітила свій округлий живіт з малюнком та вразила зізнанням: “В положенні”

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова показала новий кадр та вразила мережу імовірними змінами в особистому житті. Невже зірка вагітна втретє?

Як відомо, популярна українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова подарувала цьому світу двох прекрасних дітей. Її старша дочка Наталія народилася від шлюбу з Юрієм Горовим. Згодом вона вийшла заміж за друга колишнього – Олексія Потапенка, і також подарувала чоловіку хлопчика Андрія.

Такі різні, і такі незвичайні брат та сестра прекрасно ладнають між собою, мають гідне оточення, а також блискучі перспективи на майбутнє. Наталія не так давно вийшла заміж та емігрувала. Андрій поки що підліток, але 2 роки тому проявив себе як чоловік, вразивши всю країну стійкістю та мужністю. Адже поки його батько знаходився в Іспанії, він тримав себе в руках та був опорою для своїх матері та сестри.

Ірина Горова заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Ірина ж після двох невдалих шлюбів неохоче говорить про своє особисте життя. Хоча на весілля Потапа та Насті Каменських прийшла з бойфрендом. Що відбувається поза кадром залишається таємницею.

Та чи є імовірність того, що продюсерка наважилася на третю дитину? Інколи зірки у цій сфері дійсно дивують. Нещодавно на офіційній сторінці компанії продюсерки з’явилася лінійка фотографій, в якій члени команди діляться своїми відчуттями. Звісно, серед них опинилася і Ірина Горова.

Ірина Горова заінтригувала мережу імовірною вагітністю

У кадрі продюсерка постала у кроп-топі та в джинсах, але в очі одразу ж кидається той факт, що фігура продюсерки змінилася, і це особливо помітно через тату, яке знаходиться в неї на животі.

Ірина Горова заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Цілком імовірно, що даний кадр міг бути створений через невдалий ракурс, але також цілком можливо, що Ірина може знаходитися в положенні, як пишуть коментатори під публікацією.

Нагадуємо, не так давно ворожка Марія Тиха поділилася своїми думками на рахунок того, чому Настя Каменських та Потап досі не завели спільних дітей. На даний момент пара знаходиться в Колумбії, але вийшла на червону доріжку не разом, а з іншим супроводом.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.