Дружина Володимира Остапчука зізналася, як таємно вийшла заміж за ведучого: “Ніхто не знав, навіть батьки”

Дружина знаменитого українського телеведучого Володимир Остапчука Катерина Полтавська вперше розповіла про їхнє одруження через рік після розпису.

Про весілля Володимира Остапчука 2023 року підозрювали майже всі. Хоча пара намагалася тримати в секреті свої стосунки, деякі речі були занадто очевидними. Було помітно, що Катерина Полтавська та Володимир Остапчук живуть разом.

Так само вони заінтригували публіку, натякнувши на імовірне одруження, але так і не підтвердили дану інформацію. Тим паче, що Полтавська продовжувала носити своє прізвище та працювати саме під ним.

В очі одразу ж кидався той факт, що Володимир ставиться до цих взаємин абсолютно інакше, ніж до попередніх. Наприклад, він з гордістю говорив про те, що він — перший чоловік у своєї коханої. Мовляв, Полтавська навіть не цілувалася ні з ким іншим до нього.

Дружина Володимира Остапчука зізналася, як таємно вийшла заміж за ведучого

Володимир Остапчук із Катериною Полтавською
Дружина Володимира Остапчука зізналася, як таємно вийшла заміж за ведучого

Втім, публіка побачила і сама деякі цікаві речі. Катерина виявилася доволі гуморною та веселою дівчиною, з прекрасним почуттям гумору, вмінням спілкуватися з аудиторією, гідністю та талантом будувати правильну репутацію.

Їй одразу ж вдалося поладнати з батьками Володимира, і навіть поспілкуватися з його рідними дітьми. Ба більше, саме після початку стосунків з Катериною Володимир раптом публічно вибачився після перед своєю першою дружиною Оленою Войченко і визнав свої помилки.

Усе це стало відомо одразу. Але про весілля пара довго мовчала. І от нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що таки так, дійсно вийшла заміж за Володимира, але весілля не було. Розпис пройшов настільки таємно, що навіть батьки Полтавської не здогадувалися про подію, а отже дізналися про те, що їхня донька вийшла заміж в пост-фактум.

Дружина Володимира Остапчука зізналася, як таємно вийшла заміж за ведучого

Примітно, що Полтавська заперечує той факт, що нібито була коханкою Остапчука, коли той був одружений з Горняк. Втім, деякі користувачі підозрюють, що така таємничість була зумовлена саме плутаниною в особистому житті ведучого.

Схожі статті

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.