Ксенія Мішина показала 2 смужки на тесті та вразила величезним вагітним животом: “В мене народиться…”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вразила мережу кадрами, на яких показала, як вона виглядала під час своєї вагітності. До чого тут тест з двома смужками?

Вже тривалий час Ксенія Мішина розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що для неї означає материнство. Зірка сміливо ділиться своїм досвідом, адже вона була вимушена виховувати свого єдиного сина самостійно, без будь-якої допомоги.

Батько хлопчика пішов з життя майбутньої акторки, коли він знаходився в животі. Але зараз він без 5 хвилин підліток, активно знімається в кіно і вчиться бути справжнім чоловіком завдяки неймовірним здібностям матері.

Ксенія Мішина розповіла про свою вагітність та показала фото з животом

Нещодавно Ксенія Мішина захворіла і не змогла не розповісти про це своїм фанатам. Зірка зробила тести, показала позитивний результат з двома смужками і очевидно саме вони наштовхнули її на спогади про вагітність.

Ксенія Мішина розповіла про свою вагітність та показала фото з животом

Так, слідом зірка показала як виглядала багато років тому, коли вона виношувала під своїм серцем малюка.

Ксенія Мішина розповіла про свою вагітність та показала фото з животом

“Не дивно, що я не їла 30 кілограмів, бо снікерси тоді топтались пачками. Але це все одно неймовірний період мого життя. Бо я під серцем носила свого сина. Тоді переживала багато болю, страхів та велику образу. Але якби я знала, що буде потім, і чого я досягну. Я би раділа кожному моменту своєї вагітності”

Виявляється, під час цікавого положення Ксенія набрала аж 30 зайвих кілограмів, але успішно змогла від них позбутися і варто відмітити, що в доволі короткі строки, адже через деякий час вона вже з’явилася на екранах і усіх зачарувала своєю вродою.

Нагадуємо, що зараз Ксеня Мішина абсолютно самотня, проживає в Києві разом зі своїм сином та активно займається власними проектами. Позаминулого року у її життя намагався повернутися колишній чоловік, але в результаті і мама, і син зрозуміли, що не зацікавлені у такому спілкуванні.

Схожі статті

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.