Аліна Гросу підтвердила, що вийшла заміж вдруге та показала свого чоловіка: з Полянським стали подружжям?

Знаменита українська співачка Аліна Гросу заінтригувала мережу імовірним весіллям з Романом Полянським. Зірка показала, як виглядає її чоловік.

Днями в мережі з’являлася інформація про те, що імовірно Аліна Гросу вийшла заміж. Спочатку чутки поповзли через її новий кліп, в якому зірка показувала весілля, а пізніше подруга з її оточення підтвердила дану інформацію, і ба більше, заявила, що її новоспечений благовірний – медійна персона, і тому Аліна намагається тримати його в тіні, і не показувати публіці.

Подруга Аліни Гросу вперше розповіла про нового чоловіка співачки

Мовляв, у подружжя доволі складні стосунки, вони боряться в них за лідерство, і також мають певну конкуренцію, через що і було прийнято рішення на рахунок такої таємничості. Аліна Гросу відреагувала на дану інформацію дуже бурхливо.

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка після новини про весілля

Також жінка висловила своє невдоволення тим, що в її оточенні з’явилася людина, якій вона не може довіритися.

Втім, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала зі своїм чоловіком і підтвердила інформацію на рахунок весілля, заявивши, що вона зробила це ще раз.

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка після новини про весілля

Навіть зі спини видно, що цей чоловік неймовірно схожий на Романа Полянського, і зараз фанати майже впевнені у тому, що це він. Хоча пара поки що не підтвердила, що побралася. У коментарях деякі користувачі навіть не виразили жодних сумнівів на рахунок того, що все ж таки Аліна вийшла заміж за актора.

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка після новини про весілля
Аліна Гросу показала свого нового чоловіка після новини про весілля

Нагадуємо, що перший шлюб Аліни Гросу не протривав і року. Через півроку після весілля з Олександром Комковим виконавиця заявила про розлучення, і зізналася, що ініціатором розставання став саме чоловік.

Мовляв, він попросив в неї перерви, після чого пішов до іншої жінки, чого Аліна стерпіти не могла. Коли Комков захотів повернутися, вона його не прийняла. Так само з’являлася інформація про те, що чоловік нібито жив за рахунок співачки. Однак друзі Комкова вступилися за нього та заявили, що в нього є бізнес в Сполучених Штатах Америки, і він точно не був альфонсом.

Схожі статті