“Дуже складна”: екс-учасник Холостячки Андрій Рибак вперше пояснив, чому Ксенія Мішина досі незаміжня

Ще декілька років тому за серце Ксенії Мішиної боролася дуже багато чоловіків, але зараз акторка абсолютно самотня і говорить про те, що задоволена цим станом.

Так, у романтичному реаліті-шоу Ксенія обрала Олександра Еллерта, який був в неї закоханий ще задовго до того, як потрапив на проєкт. Можна сказати, що насправді в інших учасників не було і шансу, хоча вони добре пропіарилися та змогли просунутися в шоу-бізнесі. З багатьма з них Ксенія залишилася в прекрасних стосунках, і при зустрічі може випити з ними філіжанку кави та побалакати.

Екс-учасник Андрій Рибак пояснив, чому Ксенія Мішина досі незаміжня

Ксенія Мішина розповіла про материнство та зізналась чи планує другу дитину
Екс-учасник Холостячки Рибак пояснив, чому Ксенія Мішина досі незаміжня

Але ні для кого не є секретом, що Ксенія Мішина після розставання зі своїм обранцем досі самотня. Та й поговорюють, що з Олександром їх об’єднувало не кохання, а контракт, який їм було вигідно підписати після завершення знімального процесу. Зараз комік проживає в Сполучених Штатах Америки, хоча ще 2 роки тому давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому говорив, що має серйозні наміри повернути кохану.

Ксенія ж чесно заявила на всю Україну, що не збирається шукати чоловіка і буде зосереджуватися на собі та своєму ментальному здоров’ї. Вона проживає в Києві разом зі своїм єдиним сином Платоном, багато подорожує та тішить фанатів свіжими проєктами.

Однак, нещодавно Андрій Рибак поділився своїм баченням ситуації зізнався, що насправді Ксенія доволі складна людина, що і заважає їй знайти партнера, який буде водитися для того, аби зустріти разом з ним старість.

“Вона не для всіх. Мені здається, що не в найкращому сенсі. Вона багато в чому молодець, наприклад, у плані кар’єри. Але в плані стосунків із чоловіками і з людьми, я не поділяю її підходи. У Мішиної не найпростіша доля. У неї є образа на чоловіків. Вона хоче комусь щось довести. Коли це в здоровому ключі, то це допомагає, а коли справа доходить до фанатизму…”

При цьому Андрій зазначив, що у плані дружніх стосунків, Ксенія доволі легка, і з нею можна посміятися.

Нагадуємо, що офіційною причиною розставання з Олександром Ксенія назвала його ставлення до неї та стосунків. В свою чергу комік спочатку прийняв критику, а потім заявив, що для Мішиної абсолютно всі чоловіки такі.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.