Молода дружина Павліка приголомшила заявою про стосунки з мамою: “Як мене виховала, таку дочку і має”

Блогерка Катерина Репяхова відверто поговорила з підписниками на тему сімейних відносин. Хоча у жінки не склалися стосунки з батьком, стосунки з мамою ідеальні."

Катерина Репяхова, дружина та за сумісництвом концертний директор Віктора Павліка, відкрито спілкується зі своїми підписниками в Instagram. Жінка не соромиться відповідати на питання шанувальників та відверто відкриває сторінки особистого життя.

Катерина має відкриті та теплі стосунки з мамою. Проблеми батьків та дітей вічна, тому, підписників зацікавило, яким чином можна досягти такого порозуміння між різними поколіннями. За словами жінки, це досягнення належить виключно її неньці.

“Все завдяки мамі. Вона мені подарувала щасливе дитинство. Ми нещодавно сиділи і мама розповідала про свої дитячі образи на маму та бабусю. І я поставила собі питання, а які були мої дитячі обіди на маму?! І я не згадала ні однієї, клянуся вам”, – зізналася Катерина.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Блогерка пишається своєю матір’ю. Вона зізнається, що хоче та намагається бути такою ж чуйною та доброю, як вона. Жінка згадує, що погано навчалася в школі. Проте, мама ставилася до цього з розумінням та підтримувала доньку.

“Я погано вчилася у школі і жодного разу не почула від мами нарікання за це”, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Також, Катя розповіла про свою першу серйозну поразку в житті. Після закінчення школи, жінка мріяла вступити до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка Карого. Проте, не змогла пройти 4 тур конкурсного відбору. Зараз, блогерка рада, що життя склалося інакше, але тоді, Катерина була у розпачі від провалу.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Після навчання в КНУ ім. Шевченка, Репяхова отримала свою першу роботу. Вона стала директоркою гастрольної діяльності відомого на всю Україну Дмитра Карпачова.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

І на останок, Катерина Репяхова розповіла підписникам, що планує другу вагітність. Вона кожного дня думає про народження донечки. Невже у родині відомого артиста скоро буде поповнення?

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір'ю
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з матір’ю

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?