Ані Лорак не головна у серці свого іспанця: немолодий обранець співачки давно поставив іншу на перше місце

З моменту зізнання Ані Лорак про нові стосунки пройшло більше року. Тривалий час зірку підозрювали у тому, що вона знову вступила в мезальянс. І ці підозри виправдалися.

Вперше чутки про роман артистки з її духовним наставником почали ширитися в середині 2022-го. Кароліна дуже багато часу проводила поруч з Ісааком Віджраку. Разом вони займалися йогою, духовними практиками, медитаціями, тощо. Саме іспанець з грецьким корінням допомагав співачці впоратися з репутаційними проблемами, які в той період на неї навалилися.

Нагадуємо, що співачка після 24 лютого просто видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, аби уникнути тиску зі сторони суспільства, і зникла на на півроку.

Впродовж цього періоду фанати не могли встановити місцеположення артистки, а її дочка Софія здебільшого знаходилася поруч з батьком Муратом та мачухою Лілією.

Ані Лорак розповіла про сімʼю свого обранця

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем
Ані Лорак розповіла про сімʼю свого обранця

Коли Кароліна вийшла на зв’язок, стало зрозуміло, що в неї відбулися серйозні зміни в особистому житті. Подейкували, що напередодні цих змін її покинув коханець, який не стерпів фінансових проблем. На цьому ґрунті фанати почали ділитися здогадками, що нібито Ісаак намагається використати артистку у своїх цілях, і здебільшого був підкорений її статками.

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу
Ані Лорак розповіла про сімʼю свого обранця

Скандал набирав обертів, і вже незабаром журналісти встановили, що іспанець нібито одружений. У блозі чоловіка помітили фотографії з молодою жінкою, які він швидко видалив після оприлюднення своїх стосунків з артисткою.

Але Кароліна підозріло не реагувала на усе, що відбувалося в інформаційному просторі. Цьому знайшлося просте пояснення. Коли ситуація досягла свого апогею, Ісаак зробив публічне звернення, в якому зізнався, що в нього є доросла дочка. І саме вона була зображена на знімках, які викликали так багато хейту та обговорень.

Навіть зараз вони часто проводять час разом, дівчина з’являється у блозі батька регулярно. А стосунки в них настільки близькі, що кожне фото супроводжується обіймами, поцілунками, зізнаннями в ніжних родинних почуттях.

Схожі статті

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.