Ким екс-холостячка Ксенія Мішина замінила Еллерта, поки він у США: сильний, мужній і з татуюваннями

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина здивувала мережу неочікуваними фотографіями, на яких постала з іншим чоловіком. Що ж відбувається?

Здавалося, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт — ідеальна пара. І у багатьох не було сумнівів, що публіка все ж таки дочекається на весілля цих двох. Втім, не так склалося, як гадалося. Незабаром акторка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що ця історія завершилася, і примітно, що Ксенія не стала приховувати причину розставання.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що знайшов нове кохання
Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки

Зірки не зійшлися характерами, і Мішина поетапно розповідала в інтерв’ю, які епізоди в їхніх стосунках її збентежили та зробили нещасною. В свою чергу Олександр говорив про те, що досі кохає Ксенію і має наміри її повернути.

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки

Еллерт хоче змінити зачіску
Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки

Все кардинально змінилося, коли у двері постукалося 24 лютого. Комік допоміг колишній евакуюватися разом з її сином, провів з нею декілька днів у Карпатах, після чого їхні дороги розійшлися назавжди. Акторка емігрувала на деякий час до Бельгії, а Олександр рушив взагалі на інший кінець світу — до Сполучених Штатів Америки і тривалий час не говорив про те, що не збирається повертатися додому.

Лише нещодавно гумориста зізнався, що насправді в його житті з’явилося нове кохання. Так само Ксенія довго не залишалася самотньою, хоча не так давно Андрій Рибак публічно поділився думкою, чому Мішина не знаходить щастя.

Так, у акторки на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фото, на яких вона постала з чоловіком у доволі хорошій фізичній формі, а також з великою кількістю татуювань. Можна було-б подумати, що це просто фотосесія, але у кадрі в них доволі близький контакт, а у дописі до публікації Мішина зізнається в своїх почуттях.

 

З ким залишилася зірка поки що невідомо, вона приховує особистість обранця. Але зважаючи на те, що чоловік показав малюнки на своєму тілі, його можна ідентифікувати.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.