У В’ячеслава Узелкова серйозні проблеми з серцем і ногою – колишньому Боржемської збирають гроші на операцію

Не так давно стало відомо, що у боксера В'ячеслава Узелкова серйозні проблеми зі здоров'ям, в результаті чого була проведена операція та отримала інвалідність.

Місяць тому В’ячеслав Узелков повідомив про те, що отримав інвалідність. Фанати були вражені цією інформацією, адже здавалося, що боксер вів доволі здоровий образ життя, постійно мав фізичні навантаження і виглядав дуже міцним.

Але незабаром В’ячеслав зробив звернення до батьків, які мріють зі своїх дітей виростити спортсменів та заявив, що професійний спорт — це двері до інвалідності. Також Узелков був сильно розчарований тим, що не дивлячись на новини про нього, діти не поцікавилися його станом.

В’ячеслав Узелков назвав свій діагноз

В'ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть
В’ячеслав Узелков назвав свій діагноз

Нещодавно з’ясувалося, що колишній чемпіон світу за версіями WBA Inter-Continental, IBO International і WBO Inter-Continental у напівважкій вазі В’ячеслав Узелков має перенести хірургічне втручання. Як повідомив В’ячеслав Сенченко, у 44-річного Узелкова виявлено тромб у серці, тромб в аорті та гангрена ноги.

Зараз триває збір коштів для проведення операції колишньому боксеру.

Варто відзначити, що 11 років тому зірка переніс інсульт. А про госпіталізацію чоловіка у цьому році стало відомо 13 лютого. Тоді В’ячеслав зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій показав, як їде в машині швидкої допомоги.

Також примітно, що останні декілька років життя зірки було доволі бурхливим, і особливо багатим на скандали. В’ячеслав та його колишня дружина Марина Боржемська перенесли важкий розрив.

Після цього боксер почав звинувачувати екс-дружину у тому, що вона не дає йому спілкуватися з дітьми. Натомість Марина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що насправді В’ячеслав не намагається налагоджувати з ними зв’язок. А розставання нібито сталося в результаті гучного скандалу посеред ночі. Жінка була вимушена зібрати валізи, забрати дітей та виїхати з квартири у той самий момент.

Декілька років підряд В’ячеслав повідомляв, що все ще має почуття до своєї екс-дружини, але пізніше заручився з іншою. За словами Марини, В’ячеслав досі не спілкується з дітьми, але вважає, що в цьому винна вона.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.