Неочікувана пара: у Володимира Остапчука нова дружина – блогерка і бізнесменша Катерина Полтавська

За останні 15 років Володимир Остапчук майже не був самотнім. У його житті завжди була кохана жінка, хоч цю роль і займали різні особистості.

Розлучення з Оленою Войченко не обійшлося без гучних скандалів, але розставання з наступною обраницею Христиною Горняк Володимир Остапчук намагався провести більш екологічно. Тривалий час публіка не знала про те, що пара вже розійшлася. Але це стало очевидно, коли в компанії зірки засвітилася нова красуня Катерина Полтавська.

Володимир Остапчук розповів про свою нову дружину Катерину Полтавську

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Володимир Остапчук розповів про свою нову дружину Катерину Полтавську

Публіка одразу зрозуміла, що їх пов’язують любовні стосунки. Саме так і стало зрозуміло, що насправді Володимир розійшовся з Христиною і знову одружився. Полтавська набагато молодша за свого обранця, втім, у багатьох питаннях набагато успішніше за своїх попередниць.

Вона активно займається бізнесом, стало продюсер кою, а також веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, який приносить їй чималі доходи. При цьому Катерина володіє надзвичайно почуттям гумору, що фанати Володимира одразу ж помітили, так як сам Остапчук також доволі любить гумор і іноді може гостренько відповісти своїм хейтерам.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Володимир Остапчук розповів про свою нову дружину Катерину Полтавську

Також необхідно відзначити, що Катерина Полтавська неодноразово відповідала на питання, щодо того, чи була вона коханкою телеведучого. Так як публіка досі не змогла встановити, коли Володимир прийняв рішення розійтися з Христиною, і зійшовся з Катериною, адже все відбулося настільки швидко, що неможливо повірити, ніби це не відбувалося одночасно.

Втім, Полтавська неодноразово відповідала, що коханкою не була, а також заявила, що не поважає таку поведінку. Христина Горняк вже у своїх публікаціях натякала на те, що все ж таки Володимир Остапчук її зрадив. При цьому до цього висновку вона нібито прийшла не одразу, а коли дізналася, коли в молодих людей було святкування річниці.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.