Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.

Останні 6 років Світлана Тарабарова присвячувала себе здебільшого не творчості, а материнство. Так, 2018-го співачка народила свого первістка, і пішла у довгостроковий декрет, адже через деякий час знову повідомила про вагітність.

Тим не менш, це не завадило артистці мати крупні доходи, адже своє материнство вона перетворила на контент. А як відомо, блоги приносять чималий прибуток. Але так само можуть порушити спокій їх автора.

Так, коли Світлана повідомила про свою третю вагітність, то нарвалася на серйозну критику зі сторони аудиторії. Її фотографія з животом, дітьми та кумою Соломією Вітвіцькою наробила багато галасу в мережі. Здебільшого співачку звинувачували у тому, що вона безвідповідально поставилася до своєї сімʼї. Мовляв, це дуже дивно планувати вагітність у настільки непрості часи.

Примітно, що так само за вагітність не так давно перепало і Лілії Ребрик. Але телеведучу звинувачували у тому, що вона нібито намагається зробити зі свого чоловіка багатодітного, що дозволить йому в результаті покинути територію України.

Світлана Тарабарова показала сімейне фото з трьома маленькими дітьми

Світлана Тарабарова приголомшила фанів описом своєї третьої вагітності
Світлана Тарабарова показала сімейне фото з трьома маленькими дітьми

Світлані все ж таки вдалося звести скандал до нуля. Але чи малими зусиллями. За артистку навіть вступилися колеги, які публічно закликали користувачів припинити хейтити жінку за те, що вона знаходиться у цікавому положенні.

Тепер же Тарабарова хизується своїм сімейним щастям. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram атмосферні кадри, на яких її діти зібралися на дитячому майданчику.

Полінка, якій уже через місяць виповниться рік, сиділа на гойдалках, тим часом 5-річний Іван та 3-річна Маша її гойдали. Усміхнена Світлана Тарабарова позувала поруч із дітьми, що помітно підросли.

“Просто ми”, – підписала кадр артистка і додала смайлик, що руками показує серце.

Світлана Тарабарова показала сімейне фото з трьома маленькими дітьми

Цікаво, що на кадрах можна помітити однаковий одяг, який обрала для своїх спадкоємців зірка.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.