Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Євген Кошовий так само як і його колеги ніколи не приховував сім’ю від публіки, тому можна сказати, що його дочка виросла на її очах. Тим не менш, діти у гумористів вирішили абсолютно різні. Наприклад, старша дочка Олени Кравець доволі самостійна та стримана людина, яка успадкувала характер матері, а також підкорює своєю зібраністю.

Дочка Євгена доволі харизматична дівчина. Красуня знає, що її батько знаменитість, і час від часу користується можливістю, яка їй відкривається через славу батька. Тим не менш, по його стопах вона іти не збирається.

Євген Кошовий розповів, ким збирається стати його дочка у майбутньому

Як виглядають діти відомих українських коміків: Кравець, Кошовий та інші
Євген Кошовий розповів, ким збирається стати його дочка у майбутньому

Так, нещодавно комік дав ексклюзивний коментар, в якому розповів, які плани має на майбутні його спадкоємиця.

Виявляється, Варвара хоче стати співачкою, і активно на даний момент займається вокалом. Їй вже піддаються доволі складні композиції. А Євген готується до того, аби відправити свою спадкоємицю у хороший університет для того, щоб вона отримала прекрасну музичну освіту.

У Варвари навіть є певні амбіції: вона хоче зібрати стадіон.

“Вона зараз обирає дуже складні пісні і її дуже мотивує те, що вона хоче вступити до вишу, в якому буде і театральне мистецтво, і акторська майстерність, і естрадний вокал. Вона розглядає Польщу. В неї є мрія, вона хоче зібрати стадіон. Ну стадіон, та стадіон”

Нагадуємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Євген також коментував дитинство своєї дочки в умовах слави та популярності. За його словами, варварі було важче з цим впоратися, ніж іншим дітям. За його словами, дівчинка дуже пишалися позицією своєї сім’ї, і це впливало на її поведінку.

Але з віком дана проблема пішла, і Варвара сконцентрувалася на своїй меті. Також комік розповів, що виявляється в дитинстві діти гумористів спілкувалися між собою. Спілкування здебільшого відбувалося завдяки часу, який вони проводили разом. Але після певних подій вони припинили це робити, і звісно, діти також втратили цей зв’язок, і навіть не спілкуються зараз між собою.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.