Не Кароль, не Каменських і точно не Огнєвіч: справжні прізвища зірок, про які більшість і не здогадується

Є багато причин, чому знаменитості не люблять розголошувати справжні імена та виступають під псевдонімами. Пропонуємо дізнатися, як записані у паспорті відомі українські зірки.

Артисти беруть собі псевдоніми з різних причин. Псевдоніми можуть створювати образ, який відповідає їхньому стилю, жанру або іміджу, що допомагає їм привернути увагу аудиторії. Деякі хочуть зберегти свою приватність або відокремити особисте життя від професійної діяльності. Псевдоніми можуть легше запам’ятовуватися або вимовлятися, що полегшує комунікацію з аудиторією та просування кар’єри. Загалом, це індивідуальне рішення кожного артиста.

Макс Барських

Справжнє ім’я співака – Микола Бортник. Своє сценічне ім’я чоловік вигадав під час участі у співочому проєкті “Фабрика зірок на Новому каналі. Такий вивір він зробив, щоб придати своєму образу яскравості.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Настя Каменських

З дитинства Настя відмовилася від справжнього прізвища Жмур. На вибір творчого ім’я вплинула мати артистки. Саме її прізвище зараз носить співачка. Лідія Каменських вважає, що артистка має мати милозвучне ім’я, щоб глядач швидко зміг його запам’ятати.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Злата Огнєвіч

Справжнє ім’я виконавиці – Інна Бордюг. Ще з дитинства не вподобала дане батьками ім’я. Вона хотіла щось яскраве, те що відповідатиме її внутрішньому станові. Щобільше, коли жінка балотувалася у народні депутати, вона змінила паспорт та офіційно стала Златою Огнєвіч.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Володимир Дантес

Переможець “Фабрики зарок” вирішив взяти псевдонім на початку своєї творчої кар’єри. Таке ім’я йому здалося біль милозвучне, ніж Вова Гудков. Та не тільки він не був у захваті від справжнього прізвища. Колишня дружина артиста Надя Дорофєєва не стала Гудковою, вона зізналася, що змінила б дівоче прізвище, якщо у паспорті Вови був би його псевдонім.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Тіна Кароль

Справжнє ім’я артистки Тетяна Ліберман. Проте, вона також змінила паспорт. Свого часу, через її псевдонім розгорнувся цілий скандал. Жінку звинувачували у крадіжці, адже якщо прочитати її ім’я та прізвище навпаки та прибрати літеру “Т”, вийде Ані Лорак. Проте, Тіна відкидає всі звинувачення та запевняє, що сценічне ім’я було вигадано її командою.

Зірки розкрили свої справжні прізвища
Зірки розкрили свої справжні прізвища

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.