“Я єдиний годувальник у своїй сім’ї”: екс-холостяк Нікіта Добринін чесно відповів, чому відсиджується вдома

3 роки тому Нікіта Добринін потрапив у гучний скандал через те, що був готовий працювати на українському телебаченні, і лише попередня реакція публіки вберегла його від цього вчинку.

Зараз Нікіта звичайно повністю має проукраїнську позицію, і навіть не згадує про те, що колись був готовий поїхати до Москви. На той момент в нього була красуня дружина, яка чекала на малюка. Звісно, пара не знала про те, що на них чекає. А попереду були складні часи в країні та розлучення.

З маленьким сином Левом від Нікіти Даша Квіткова поїхала закордон, де перебувала деякий час в безпеці. Але пізніше було прийнято рішення повернутися.

Нікіта Добринін відповів, чому не йде служити та захищати Україну

Нікіта Добринін розповів про нову загадкову обраницю
Нікіта Добринін відповів, чому не йде служити та захищати Україну

За цей час, судячи з усього, відбулося багато чого, адже невдовзі Даша та Нікіта повідомили, що розлучаються, і продовжують спілкуватися лише заради спільного сина, який дуже маленький і має потребу у цілій та щасливій сім’ї.

На той час Нікіта вже почав займатися волонтерством, адже у перші місяці захищав свою Україну у лавах ТРО.

І лише нещодавно Нікіта дав публічне зізнання на рахунок того, чому не йде захищати свою країну, і замість цього продовжує перебувати вдома, працювати, і жити звичним життям. За словами Добриніна, він перш за все піклується про свою сім’ю.

“Я абсолютно впевнений в своїй позиції і я знаю, чим я займаюся. Тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник в своїй родині в своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, брату, який на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше”, – розповів Добринін у програмі “У ліжку”.

Нагадуємо, що окрім колишньої дружини та маленького сина у Нікіти нібито з’явилася нова кохана, однак ведучий не розповідає про те, що відбувається в його житті після розлучення. Цілком можливо, що преса роздула із маленької інтрижки справжньою сенсацію, і ніякої коханої насправді немає.

Тим часом Даша також засвітилася у компанії чоловіка, з яким їй почали прописувати роман. Сталося це під час ДТП, яке було зроблено за провини блогерки.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.