“Діти дуже дивують своїми здібностями”: Оля Полякова показала нове захоплення 12-річної доньки Аліси

Відома українська виконавиця розповіла про нове хобі своєї молодшої дитини. Виявилося, що Аліса не тільки чудово їздить верхи, а й не соромиться порпатися у конюшні.

Популярна співачка Оля Полякова має велику садибу та купу худоби. Жінка часто вихваляється своїми козами та власноруч виготовленим сиром. Також, у сімейному гніздечку Олі, є конюшня. Родина часто займається верховою їздою, проте для обслуговування коней у них є найманий персонал.

Молодша донька співачки Аліса здивувала зіркову маму. Полякова помітила, що дівчинка не тільки катається, а й вправно доглядає за тваринами. Проте це, вона розповіла у своєму Instagram.

“Іноді діти дуже дивують своїми здібностями і надбаннями, про які батьки навіть уяви не мають!”, – розповідає виконавиця.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

На відео Аліса вправно розпрягає коня. Дівчинка не тільки зняла сідло, а й розклала все по місцях, розповіла про спорядження, а на кінець зворушливо поцілувала свого скакуна. Полякова з захопленням спостерігала за діями доньки та не переставала дивуватися її здібностями і знаннями.

“Боже, Аліса, ти це вмієш? Я в шоці. Яка ти молодець! Без роботи не залишишся”, – коментує дії доньки Полякова.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

На думку співачки, під час виховання важливо давати дітям свободу вибору. Таким чином, вони будуть розвиватися у тій сфері, що їх цікавить. Вірте у своїх нащадків і вони обов’язково вразять вас своїми талантами.

“Головне давати їм свободу обирати те що вони люблять, і тоді не треба заставляти, нагадувати, давити, вони самі вчаться і роблять те що їм насправді подобається!”, – написала співачка.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

Полякова не контролює своїх дітей. Вона вважає, що її потрібно любити такими, які вони є. А любить ваша донька ляльок, коней, чи вишукані сукні – не важливо, головне, щоб її це подобалося.

“Аліса сьогодні мене здивувала, і це тільки початок! Моя Міша теж дивує, я щаслива мама! Я їх не контролюю, просто люблю!”, – з гордісню підсумувала Оля.

Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки
Оля Полякова показала нове хобі молодшої доньки

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.