“Бережи Юлю”: Козловський звернувся з найважливішим проханням до Ольги Сумської, коли прощався з життям

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вперше розповів про те, як переживав непрості моменти на своїй службі і до чого все дійшло.

Як стало відомо минулого року, Віталій Козловський відправився на службу та почав захищати Україну. Неодноразово преса ставила під питання та сумнів дану інформацію, але зірка все ж таки не брехав.

Цікаво, що вдома на нього чекала кохана жінка. Мова йде про п’ятницю Юлію Бакуменко, яка була головною героїнею скандалу артиста з екс-нареченою Раміною Есхакзай. Лише пізніше стало відомо, що ніяких зручно не було, і взагалі це було піаром.

Нещодавно Козловський дав ексклюзивне інтерв’ю для Раміни, в якому вперше розповів про те, як переживав за свою дружину, яка чекала на нього вдома.

Віталій Козловський розповів, як довірив свою дружину Ользі Сумській

Богдан Беспалов повідомив про те, що Віталій Козловський стане батьком
Віталій Козловський розповів, як довірив свою дружину Ользі Сумській

За словами зірки, він свідомо брехав Юлії, щоб вона не переживала за його життя. Мовляв, ніякої безпеки для нього не буде, і він буде всього лиш співати для військових. Артист збрехав для того, щоб Бакуменко сильно не хвилювалася. Але насправді навіть доходило до того, що чоловік довірив свою дружину іншим людям.

“Я писав усім, кому можливо, кого згадував і хто наближений до моєї родини. З відомих людей я писав тільки Олі Сумській і навіть відправляв їй аудіоповідомлення… Я говорив: “Олічко, якщо зі мною щось трапиться, бережи, будь ласка, Юлю. Тільки про моє повідомлення їй не говори. Але Оля через день зателефонувала Юлі і сказала: “Вітасика треба рятувати! Він там бути не повинен”

Примітно, що з Ольгою Сумської Віталій Козловський дійсно дружить усю свою кар’єру. З нею він знайомий з молодості, і в мережі навіть є безліч фотографій, на яких зірки проявляють неабияку близькість. Безсумнівно, Юля прекрасно знайома з акторкою.

Нагадуємо, що про весілля Віталія Козловського та Юлі Бакуменко стало відомо нещодавно. Незабаром також з’явилася інформація про те, що піарниця народила від співака. За неофіційними даними пара була разом майже 8 років. Але коли насправді почався між ними роман достеменно невідомо.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.