Відомий ведучий Андрій Джеджула показав, як із 15-річним сином проходить навчання: готує не до телебачення

Знаменитий український шоумен та бізнесмен Андрій Джеджула показав, як проводить час із сином від Санти Дімопулос Даніелем. Чим саме займаються зіркові батько та син?

Санта Дімопулос та Андрій Джеджула розлучилися дуже давно. Обидва встигли знову одружитися, і знову розлучитися. Втім, де що їх пов’язує назавжди — це спільний син Данієль. Впродовж двох років хлопчик знаходився разом з сім’єю мами за кордоном. Вони жили то у Франції, то на островах, то в інших країнах світу.

І лише нещодавно Данієль приїхав разом з матір’ю до України. За цей час хлопець добре повеселився разом з батьком. На їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові кадри, на яких чоловіки показують, як їм добре разом.

Андрій Джеджула показав, як проходить військову підготовку з сином

Санта Діпомулос і Андрій Джеджула з сином
Андрій Джеджула показав, як проходить військову підготовку з сином

Але нещодавно телеведучому дійсно вдалося здивувати свою публіку, адже він показав, що вони разом зі спадкоємцем проходять військову підготовку. При цьому, виглядали вони на кадрах фантастично. Відповідні знімки з’явилися у їхньому фотоблозі.

Андрій Джеджула показав, як проходить військову підготовку з сином. Скріншоти особистої сторінки зірки

Чи надовго Даніель залишається з батьком поки що невідомо, тим паче, що днями Санта заявила про те, що розлучається зі своїм чоловіком. Цю ,мо вірно, що на цей період часу хлопчик буде залишатися з рідним татом.

Нагадуємо, що свого часу розлучення Санти та Андрія було вельми скандальним. Але врешті-решт вони змогли знайти спільну мову заради їхнього сина. Незабаром Санта вийшла заміж, а Андрій також знайшов своє кохання, зійшовшись з колишньою обраницею Юлією Леус. В обидвох народилися дочки.

Втім, шлюб Андрія розвалився ще до того, як його спадкоємиця народилася на світ. Зараз матір та дитина знаходяться в Польщі та поки що не планують повертатися. За словами Юлії, від Андрія приходять мінімальні аліменти, і з дочкою він поки що не бачиться і не спілкується. Чи зустрічався колись Данієль зі своєю сестричкою також поки що залишається загадкою.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.