Ідеальна Христина чи коварна Катерина? Яку з двох останніх дружин Володимир Остапчук полюбив сильніше

Український шоумен Володимир Остапчук ходив до РАГСу тричі. В останній з 23-річною Катериною Полтавською, яка вже встигла здобути репутацію ревнивої та скандальної особи.

Шоумен Володимир Остапчук до того, як розписався з Катериною Полтавською, був одружений двічі. Перший шлюб шоумена з Оленою Войтенко тривав 12 років. За цей час у пари встигло народитись двоє дітей. Потім було розлучення зі скандальними розбірками та звинуваченнями на адресу один одного.

Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми
Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми

А вже через короткий проміжок часу, Остапчук одружився з нотаріусом Христиною Горняк. Однак, незважаючи на яскраві стосунки та початок будівництва спільного будинку, пара раптово розлучилася.

Друга дружина Остапчука намагалася вирішити всі питання, у тому числі і про розподіл спільного майна, мирним шляхом – не скандалила та не писала гнівних постів, як Войтенко. Навіть коли стало відомо, що у шоумена дуже скоро з’явилася нова кохана, Крістіна тактовно побажала колишньому “щастя” та відсторонилася, хоча питання із спільним будинком так і залишилося невирішеним.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Далі були відносини Володимира з його новою молодою пасією – журналісткою Катею Полтавською, які розвивалися дуже стрімко. Вже після другого побачення парочка з’їхалися, а потім расписалася.  Дівчина швидко взяла все в свої руки. Катерина почала всюди супроводжувати коханого, контролювати кожен його крок, про що докладно ділилася в соцмережах.

Остапчук та Катерина Полтавська
Остапчук та Катерина Полтавська

Так стало відомо про скандал, який влаштувала Катерина на заході у приватному дитячому садку у Кропивницькому. Дівчина закотила сцену ревнощів шанувальницям, які намагалися сфотографуватися зі знаменитим ведучим після закінчення вечора. Про це розповів у своїй програмі блогер Богдан Беспалов.

Також Катерина вже встигла організувати собі бізнес та відкрила салон масажу та лазерної епіляції у столиці. Багато шанувальників упевнені, що все це на гроші Остапчука. Зважаючи на все, шоумен настільки закоханий у свою третю дружину, що готовий виконувати всі її забаганки.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.