Класний вокаліст, але за душею – нічого: спливла правда про реальний характер Олега Винника як людини

Знаменитий український співак Ель Кравчук вперше прокоментував знайомство з Олегом Винником та розповів, що думає про свого колегу. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець Ель Кравчук дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому відверто висловився на рахунок свого колеги Олега Винника. Зірка понад 2 роки знаходиться в Німеччині та не повертається до України, використовуючи аргументацію щодо свого стану здоров’я. За офіційними даними, артист проходить лікування в Берліні, і саме тому не може повернутися на батьківщину.

EL Кравчук розповів, який Олег Винник в реальному житті та на сцені

Знайшлося таємне інтерв'ю Олега Винника німецькому журналу
EL Кравчук розповів, який Олег Винник в реальному житті та на сцені

Так, у своєму інтерв’ю зірка розповів, що познайомився з Олегом в Берліні. І як професіонал, співак залишив про себе дуже позитивне враження. Натомість щодо людських якостей Кравчук дав вельми неоднозначну оцінку.

“Ми знайомі були в Берліні. Він дуже класний вокаліст. Але я ще в Берліні зрозумів, що він тільки вокаліст. А йому було все одно: кішечку співати, собачку, людину… Йому дають – він співає. Я б так не зміг. .Я хочу своє амплуа знайти, свою пісню записати”, – наголосив зірка у проєкті “Муз_Тренд”.

Окрім того зірка підкреслив, що вони серйозно відрізняються за характером та духовністю. Мовляв, у Олега амплуа коханця, у той самий час як у самого Кравчука — брата закоханої.

Нагадуємо, що тривалий час Олег Винник приховував правду про своє особисте життя. У своїх численних інтерв’ю він зізнавався, що не одружений і немає коханої жінки. Вже пізніше журналісти з’ясували, що насправді артист давно побрався зі своєю бек-вокалісткою. Після цього артист не давав жодних коментарів на цей рахунок. Але вже в 2023-у він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив, що дійсно одружений з Таїсією Сватко, а також має сина Юліана.

Судячи з усього, Олег зміг про це розповісти через розірвання контракту зі своїм продюсером. Адже саме після факту припинення співпраці він раптом розповів усю правду про особисте.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.