Надя Дорофєєва показала, до кого залицялась — Дантес такого не очікував

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва здатна звабити одним лише поглядом.

Надя Дорофєєва, яка стала зірковим суддею на популярному музичному шоу “Голос країни”, опублікувала неймовірне фото, яке заполонило серця багатомільйонної армії прихильників співачки.

На ньому зірка зображена у привабливому топі та новій зачісці, яка багатьом шанувальникам співачки нагадала Тіну Кароль в юності.

Надя Дорофєєва опублікувала нову світлину у соціальній мережі

У підписі до публікації виконавиця зазначила, що таким чином залицяється до своїх підписників. Зазначимо, що за зіркою стежать понад п’ять мільйонів фоловерів у соціальній мережі Instagram.

Підписники приємно відгукнулись на таку публікацію:

  • “Думаю, на тебе хтось викликав поліцію, адже незаконно виглядати такою красивою.”
  • “Ми не проти.”
  • “Як же я чекала побачити тебе тренером голосу.”
  • “На такі залицяння ми згодні.”
  • “А можна частіше неочікувано залицятись?”

Нагадаємо, напередодні співачка оголосила про завершення сліпих зйомок і що зірка вже зібрала свою команду. Виконавиця заінтригувала своїх прихильників, що цей сезон особливий, адже відрізняється неочікуваними і неймовірними талантами.

Колегами по суддівському кріслу Наді Дорофєєвої стали таки відомі зірки як улюбленець мільйонів Монатік, незмінна і неперевершена Тіна Кароль, команда якої перемагала 5 разів та Олег Винник, який вперше спробує себе у такій відповідальній ролі. При цьому співак зазначив, що хоче знайти тих людей, які зможуть доторкнутись до струн його душі. А він у свою чергу віддаватиме весь свій досвід та знання, яку здобув у Євпропі та під час усієї своєї кар’єри.

Зіркові судді популярного шоу Голос країни

Зазначається, що музичне шоу “Голос країни” вже невдовзі вийде на телеекрани глядачів, які з нетерпінням цього чекають.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".