Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікторія Маремуха

Ініціатором вільних стосунків став чоловік моделі. Вона довго думала про його пропозицію та зважаючи на свій норов та схильність до велелюбства, Вікторія погодилася. Зараз вона анітрохи не шкодує про свій вибір. Щобільше, жінка зізналася, що має собі за коханця колегу-актора, який кличе її на побачення.

“Хотілося просто донести, що це був мій вибір, бо в нас не звикли, що жінка може мати декілька партнерів. У нас є кліше, що чоловік, який гуляє, — ок, а жінка — не ок”, – поділися Вікторія.

Маремуха розповіла про вільні стосунки
Маремуха розповіла про вільні стосунки

Євген Клопотенко

Відомий шеф також дотримується думки, що не зможе бути з однією і назавжди. Він не хоче бути 27/7 поруч з коханою, бо вона просто йому набридне. Женя стверджує, що здатен допомагати та піклуватися про обраницю, коли це потрібно, проте присвятити їй своє життя не зможе.

“У мене є стосунки. Але стосунки – це така тема…є вільні стосунки. Є багато людей, які не можуть бути вдвох, бо вони мучаться. Я не з тих людей, які хочуть бути з однією людиною до кінця своїх днів”, – поділився кулінар.

Клопотенко розповів про вільні стосунки
Клопотенко розповів про вільні стосунки

Леся Нікітюк

Відома українська телеведуча не любить розповідати про особисте життя. Проте, її шанувальники дуже хвилюються за щастя жінки, тому не перестають ставити питання про чоловіків та заміжжя. Зазвичай, зірка просто переводить все на жарти, але підписникам все ж вдалося вивідати деякі деталі.

У своєму Instagram, Нікітюк зізналася, що має бойфренда, але їх стосунки не типові. Скоріше за все, таку модель відносин, Леся обрала, бо майже немає вільного часу. Вона дуже заклопотана проєктами, волонтерством та поїздками до родини.

“Конкретно зараз я у вільних стосунках”, – написала Леся.

Нікітюк розповіла про вільні стосунки
Нікітюк розповіла про вільні стосунки

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?