Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Родина української співачки Олі Полякової не бідує. Жінка успішно побудувала кар’єру в українському шоу-бізнесі, а чоловік успішний бізнесмен Вадим Буряковський має власний завод з виготовлення побутової техніки. Проте, попри чималий дохід родини, старша донька подружжя не прости самостійно заробляти.

19-річна Маша Полякова отримує власний дохід. Способами заробітку та його обсягом, дівчина поділилася з проєктом “33 запитання від Люкс ФМ“. За її словами, дохід їй приносять соціальні мережі, зокрема Instagram та TikTok.

“У мене багато зараз реклами в ТікТок та Instagram, ефіри ще я веду”, – поділилася блогерка.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах
Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Вона не схотіла називати суми заробітків та віджартувалася, мов на таксі вистачає. А коли ведучий шоу уточнив, чи отримує Маша понад 100 тисяч гривень на місяць, вона відповіла досить неоднозначно.

“Можливо, десь так і є”, – так і не зізналася Маша.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах
Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Наразі, Маша живе окремо від батьків та забезпечує себе сама, принаймні старається. Ще пів року тому, вона поринула у самостійне життя та насолоджується ним. Схоже, їй до вподоби відповідальність. Проте, дівчина зрозуміла, що є певні недоліки. Маша не любить готувати, тож цей новий обов’язок викликає труднощі. Також, дівчина пішла стопами матері та займається творчістю. Наразі, Маша має власний гурт, а Полякова всіляко підтримує доньку.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах
Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова показала захоплення своєї молодшої доньки. Аліса з раннього дитинства захоплюється їздою верхи, а зараз ще й вчиться піклуватися про коней. Таким хобі вона неабияк вразила свою зіркову маму.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.