Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.

Співак Володимир Дантес та дизайнерка Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках. Про роман пари стало відомо влітку 2022 року, напередодні Дантес розлучився зі співачкою Надією Дорофєєвою, а Кацуріна із ресторатором Михайлом Кацуріним.

Протягом тривалого часу Даша була вимушена перебувати за кордоном задля безпеки своїх дітей – доньки Олександри та сина Івана. Проте згодом дизайнерка ухвалила непросте рішення та повернулась на Батьківщину до свого нового обранця Володимира Дантеса. Наразі пара разом з дітьми Даші від попереднього шлюбу проживає у розкішному приватному будинку.

Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки
Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки

У свій особистий фотоблог в Instagram Кацуріна щодня публікує всі актуальні новини, ділиться з підписниками милими відео з коханим та показує, як Володимир бавиться з її дітлахами. Проте спільним романтичними світлинами Дантес і Кацуріна тішать шанувальників лиш зрідка.

Нещодавно новоспечена родина продемонструвала затишні світлини з сімейного відпочинку. Володимир Дантес прокоментував допис коханої:

“Спільне фото за 2 роки. Ми робимо успіхи!) Дуже красиво”

Нагадаємо, раніше виконавець коментував, чи планує одружитись із дизайнеркою. Ще рік тому, в одному з інтерв’ю Володимир Дантес пояснив своє ставлення до шлюбу. Поки пара не квапить події, за словами співака, їм і без штампа у паспорті дуже комфортно разом.

“Я не знаю з приводу весілля, ми часто перекидаємося якимись моментами. Але і так класно. Наразі – і так супер. Я не відкидаю той момент, що буде воно”, – каже Дантес.

А ось ексобранці пари, Дорофєєва та Кацурін, зволікати не стали. Зірки зіграли таємне весілля ще влітку 2023 року.

Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки
Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.