“А як? Це ж подарунок”: екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, як той хотів забрати у неї Range Rover

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла подробиці щодо розподілення спільного майна: кому все ж таки дістанеться будинок та автівка?

Екс-дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк, розповіла деталі розподілу спільного майна під час їхнього розлучення. Після рішення розійтися, Володимир мав намір подарувати своїй колишній дружині будинок, який вони разом почали будувати. Проте, за словами Горняк, вона відмовилася від цієї пропозиції, попри те, що він зробив у нотаріуса договір дарування на її ім’я.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина зазначила, що вони домовлялись 50 на 50 і таких подарунків їй не потрібно, але з часом про це пожалкувала, зрозумівши, що нічого не буде. Після відмови від подарунка, Володимир прописав свою нову дружину, Катерину Полтавську. Це рішення, очевидно, викликало сумніви та розчарування у Горняк.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина, розглядаючи можливі мотиви зміни позиції ведучого, припустила, що можливо, він мав намір її повернути. Вона наголосила на тому, що, повідомивши про своє рішення, ведучий мав би виконати свою обіцянку або почати з нею діалог, але цього не сталося.

Вона також розповіла, що під час процесу розлучення її колишній чоловік стверджував, що має право на поділ автомобіля Range Rover, який він їй подарував публічно перед реєстрацією шлюбу. Жінку це здивувало, адже це був подарунок і вона не розуміла, як можна ділити подарунок.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина Горняк зазначила, що ніколи не думала про розлучення зі своїм колишнім чоловіком та фантазувала собі спільне майбутнє, в якому до них будуть приходити друзі у новий будинок. Згадуючи деталі моменту реєстрації шлюбу, вона підкреслила, що в той час, коли вони укладали шлюб, її чоловік не мав значних матеріальних активів, оскільки все майно було передано першій дружині під час їхнього розлучення.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.