Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Мало хто знає, проте в Іво Бобула є персональний готельний номер. Кімната розміщена в одному з готелів Чернівців. Інтер’єр там, прямо кажучи специфічний, вся кімната завішена фотографіями, особистими речами та нагородами артиста.

В номері зупинялися й інші знаменитості України, не зміг стриматися і Василь Вірастюк. Чоловік був вражений побаченим. Щобільше, нардеп відверто висміяв інтер’єр та надбання артиста. Чоловік запевняє, що лише жартував та не хотів образити Бобула, проте той, жарту не зрозумів.

“Потрапив у святая святих, номер-музей легенди українського шоу-бізнесу”, – розповідав Вірастюк у соц.мережах.

Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа
Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа

Відомий український досі не може забути Вірастюку минулий конфлікт. Пройшло вже 8 років, але Іво Бобул переконаний, що нардеп має вибачитися, адже побачив у його діях непристойну поведінку. Про це чоловік розповів на інтерв’ю зі Славою Дьоміним.

“Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Це недолугість. Для мене ця людина вмерла назавжди”, – висловився Іво Бобул.

Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа
Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа

Про те, що артист досі тримає у собі образу, інтерв’юєр поділився з “кривдником”. Він розповів, що Бобул пробачить Вірастюку, якщо той вибачить особисто перед співаком. На що стронгмен відповів коротко, пославши Бобула на три веселі літери українського алфавіту. Він впевнений, що нічого кримінального не зробив, а у Бобула просто немає почуття гумору. Чоловік додав, що раніше перепрошував за інцидент й робити це повторно намірів не має.

“Та пішов він на ***, товстий мішок л*айна”, – відповів Василь.

Крім того, під час бліцопитування, на початку інтерв’ю, Василь висловив бажання заїхати у пику популярному українському продюсеру та реперу Потапу. Чому та за що, чоловік не повідомив.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.