“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

У 2023 році Сергій Танчинець, що більш відомий, як фронтмен гурту “Без обмежень”, повідомив, що розлучається з дружиною Анною, після майже 15 років подружнього життя. За цей час в пари народилось 2 спільних дітей – донька Анастасі та син Лук’ян.

Після початку повномасштабного вторгнення Анна разом із дітьми була вимушена поїхати за кордон, а саме до Японії, задля безпеки 15-річної Анастасії та 6-річного Лук’яна. Раніше Танчинець розповідав, що підтримувати зв’язок із сім’єю було досить проблематично, через різницю в часі. Наразі мама разом з дітьми планує переїхати з Японії до Іспанії, а влітку цього року діти приїдуть в Україну аби провести час із батьком та іншими родичами.

Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю
Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю

У нещодавньому інтерв’ю для Люкс ФМ Танчинець зазначив, що в їхньому з Анною розлученні немає винних. За словами фронтмена гурту “Без обмежень”, таке трапляється у житті. Також в рамках розмови Сергій розповів про своє теперішнє сімейне положення. Виконавець натякнув, що з новою коханою в нього все добре.

“Моя кохана завжди у моєму серці, вона завжди зі мною. Хоч у залі, хоч не в залі”, – з посмішкою прокоментував Сергій.

Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю
Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю

Варто зазначити, нещодавно Танчинець опублікував цікавий знімок з піарницею Юліанною Корецькою. На фото вони позують на тлі театрального залу, а Сергій ніжно цілує дівчину в шию. Підписники блогу одразу ж відреагували на допис музиканта:

“Та якщо разом) будьте щасливі”

“Дуже класні, бережіть своє щастя”

“Потап женився з Настею, і що з того вийшло? Не можна кидати дітей”

“Навіть якщо Ви разом то просто будьте щасливі. Кожен має право на особисте життя і своє щастя. А хейтери будуть завжди. Їм лиш дай привід щоб полити брудом. Або ж вони просто заздрять”

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.