Вже 40 років: як виглядає дорослий син Віктора Павліка, який на 11 років старший за його четверту дружину

Співак Віктор Павлік зворушливо привітав старшого сина із Днем народження. Олександр уже відзначає "серйозний" ювілей. Як відреагувала Катя Репяхова?

Співак Віктор Павлік до своїх 58-ми рокам вже встиг одружитися чотири рази, причому кожна наступна дружина була молодшою за попередню. Кожна жінка народила артисту по одній дитині. Старший з’явилася у першому ранньому шлюбі, єдина дочка народилася у другому, син Павло, який помер у 2020 році, народився у шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою. Молодшого Мишка народила Павліку його четверта дружина – блогерка Катерина Репяхова. Незабаром хлопчику виповниться три роки, а сьогодні, 22 квітня, відзначає ювілей перший син артиста – Олександр.

На честь дня Народження первістка Віктор Павлік опублікував у Instagram пост, де привітав його із важливою подією. Під знімком на якому батько та син позують разом, співак зазначив, що 40 років – це вже “серйозна дата” та побажав Олександру здоров’я та “панівного благословення”.

Віктор Павлік показав старшого сина, якому виповнилося 40 років
Віктор Павлік показав старшого сина, якому виповнилося 40 років

“Щоб у тебе було все гаразд у житті! Люблю!” – написав Павлік.

До привітань приєдналася і молода дружина артиста – Катерина Репяхова, яка обмежилася одним словом – “Вітаємо”.

Зазначимо, що 40-річний Олександр народився у першому ранньому шлюбі артиста. І хоча цей шлюб тривав зовсім недовго, це завадило з часом побудувати із сином теплі та дружні стосунки. До того ж хлопчик єдиний, хто пішов стопами батька і теж став музикантом. Первенець Павлика брав участь у шоу “X-фактор” та різних музичних міжнародних фестивалях.

Віктор Павлік і всі його діти
Віктор Павлік і всі його діти

Другою дружиною знаменитого співака була уродженка Казахстану на ім’я Світлана. 1987 року вона народила співаку доньку Христину. Найдовше Віктор Павлик прожив із танцівницею Лорою Созаєвою. У цьому шлюбі народився син Павло, який помер від онкології у 2020 році. Хлопцеві було лише 21 рік.

Зараз Павлик щасливий у шлюбі зі своєю четвертою дружиною блогеркою Катериною Репяховою, яка молодша за нього на 28 років.

Катерина Репяхова показала романтику з Віктором Павліком
Катерина Репяхова показала романтику з Віктором Павліком

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.