Реальна людина: як виглядає та сама Ніно з хіта Олега Винника, який присвятив цю пісню не дружині

Дискографія відомого співака Олега Винника налічує понад 80 пісень, за цей час деякі з них стали справжніми хітами. Артист розповів, хто ж був його музою у створенні легендарного треку "Ніно".

Над більшістю своїх пісень, відомий український співак Олег Винник працював самостійно. Окрім музики, артист також займається написанням лірики, тож мало не кожен трек з його дискографії має свою індивідуальну історію створення.

Також Повелитель вовчиць має тисячі шанувальників по всій Україні та поза її межами. У найпопулярніших хітах Винника нерідко зачіпається тема кохання, тож слухачів вже давно цікавить, хто надихає співака на написання таких текстів. Віддані фани завжди вважали, що пісні Олег присвячує своїй дружині Таїсії Сватко, що більш відома за своїм сценічним ім’ям Таюне. Проте, як виявилось, музою до написання легендарної пісні “Ніно” була не теперішня обраниця виконавця.

Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт
Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт

Мало не кожен чув пісню Олега Винника “Ніно”, у якій чоловік співає про почуття до загадкової дівчини. Хоч повелитель вовчиць майже не коментує тему свого особистого життя, історію створення цього треку він все-таки повідав.

Створення цього хіта бере початок ще у шкільні роки Винника. За його словами, тоді він планував привітати свою однокласницю Ніну з днем народження, саме так до майбутнього артиста й прийшли ці рядки. Як коментував раніше Олег, все вийшло спонтанно. Спочатку це був короткий вірш, який він навіть не планував класти на музику.

“Працював над іншим матеріалом. Слова не виходили з голови. Тут же сів за рояль і награв першу-ліпшу мелодію, яка спала на думку, все”, – розповів Винник.

Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт
Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт

Як виявилось пізніше, до тієї самої дівчини ще юний Олег мав почуття, проте вони виявились невзаємними. Журналісти навідались до рідного села співака та знайшли Ніну, з’ясувалось що жінка працює продавчинею у місцевому магазинчику.

Жодних коментарів на камеру вона давати не стала. Заздалегідь зазначила, що мала розмову з продюсерами Винника, які попрохали її нічого не говорити ЗМІ.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.