Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем в “Епіцентрі”. Як виглядає коханий реперки (фото)

Українську реперку Alyona Alyona, яка приховує своє особисте життя, випадково застали у магазині з її новим бойфрендом. Цю парочку важко було не помітити.

Під час своїх інтерв’ю українська реперка Alyona Alyona, яка разом із подругою Jerry Heil представлятиме Україну на “Євробаченні 2024”, вважає за краще не говорити про своє особисте життя. Відомо лише те, що дівчина зараз у нових відносинах, пара живе разом і вже на повну облаштовує свій побут з чого стало ясно, що між ними все дуже серйозно.

Alyona Alyona на інтерв'ю з Машею Єфросініною
Alyona Alyona на інтерв’ю з Машею Єфросініною

Це підтверджує і нове відео, яке злив у Мережу скандальний блогер Богдан Беспалов. Так, у розпорядженні журналіста опинилися кадри, на яких Alyona Alyona зі своїм новим бойфрендом робить покупки в супермаркеті “Епіцентр” у місті Долина Івано-Франківської області.

Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем у магазині
Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем у магазині

За словами Богдана, відео йому надіслали його небайдужі підписники, які також передали і випадково почуту розмову. Як з’ясувалося, пара збиралася на знайомство із мамою нового хлопця артистки. Alyona Alyonа була трохи схвильована.

“Його батьки живуть десь в області, немов у Вигоді (не вдалося точно почути)”, – розповів інсайдер Богдана Беспалова.

Також на своєму каналі BespaLOVmedia блогер розмістив кілька фотографій, на яких можна побачити Alyona Alyonа у різнокольоровому спортивному костюмі та бомбері у стилі оверсайз, які були доповнені високим чорним кросівками. Бойфренд реперки був одягнений відповідно – у звужені спортивні штани, худі, толстовку та кросівки білого кольору. Особливу увагу привертала його незвичайна зачіска.

Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем у магазині
Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем у магазині

“Хто дізнався чоловіка і може розповісти його ім’я, хто він, про його життя, професію – чекаю подробиці”, – написав Беспалов у коментарях до фото.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.