Слава Камінська засвітила обручку з величезним каменем: не діамант, а справжнісінька каменюка (ФОТО)

Відома українська співачка Слава Камінська хвилювала мережу новим кадром, на якому постала з коштовною обручкою. Скільки коштує така прикраса?

Відома українська співачка слава Камінська ніколи не приховувала своєї виключної любові до розкоші та елітного образу життя. Зірка охоче хизується дорогими сумками, коштовностями, брендом одягом, тощо, і так само раніше могла собі дозволити вдома штат прислуги, якісний відпочинок, інвестиції у власну творчість.

Звичайно, після еміграції до Нідерландів артистка відчула на собі усі складнощі життя людини, яка тільки-но перебралася за кордон. Камінська зокрема жалілася, що не може впоратися самостійно зі своїми дітьми, адже звикла, що за ними дивляться няньки.

Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Слава Камінська показала, як виховує свою дочку
Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Однак, життя артистки налагоджується, і це помітно навіть з її контенту на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно вона опублікувала нову фотографію, на якій показала розкішно прикрасу, що знаходилася на її безіменному пальці. Особливість обручки полягала в тому, що на ній красувався не просто дорогоцінний камінь, а справжній кругляк.

Якщо це діамант, то коштує така прикраса дуже немало, і вартістю може прирівнюватися до вартості автівки. Але в якої насправді якості дана обручка залишається загадкою, адже Слава Камінська не розповідала про неї абсолютно нічого.

Але також вельми цікавим залишається той факт, що він знаходиться саме на безіменному пальці, що може говорити про проведені заручини чи навіть весілля.

Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Нагадуємо, що декілька років тому Слава Камінська розійшлася зі своїм чоловіком Едгаром Камінським. Офіційною причиною для розлучення стало погіршення взаємин всередині сім’ї, хоча хірург говорив про те, що покинув дружину через її захопленість пластикою.

Натомість співачка наполягала, що насправді я вишлю зіпсувало жінки в її родині. Як саме вони це зробили, вона не зізнавалася.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.