Настя Каменських поділилася секретами домашнього затишку: Потап у захваті, а Ірині Горовій таке і не снилося

Настя Каменських може створити затишок і святковий настрій за допомогою невеличких дрібничок в інтер'єрі.

Настя Каменських любить створювати затишок у їхньому з Потапом помешканні. Про це сам репер неодноразово розповідав і показував. Зокрема, його зіркова дружина почала частіше надихатися на зміни напередодні зимових свят.

Артистка вже встигла прикрасити будинок і розповіла, що найбільше їй подобається декорувати будинок стрічками з гілочок, прикрашені бантиками та кульками.

Насправді у зіркового подружжя у дворі будинку росте ялинка, але за все життя вони прикрашали її лише один раз того року, коли одружилися. Як пригадує Настя каменських, вони тоді накупили багато прикрас, кульок та гірлянд.

Проте цього року обмежилися лише декором будинку. Причина дуже проста: ялинка виросла і тепер ні настя каменських. ні Потап не можуть прикрасити її повністю.

Також напередодні свят дівчина зізналася, що дуже любить створювати атмосферу всякими дрібничками. А от поставити вдома новорічну красуню Настя Каменських поки не збирається.

Створюють зірковій парі новорічний настрій балясини, прикраси на поручнях сходів. Такий самий декор любить і ведуча “ТСН” Лідія Таран. для співачки такий варіант не займає багато місця і створює святковий настрій.

При цьому такий варіант Настя Каменських використовує не лише для декорування сходів, а й каміну.

Співачка зазначила, що любить змінювати прикраси у будинку не лише на свята, а й залежно від сезону.

Для виконавиці це дуже важливо, адже нова обстановка, яку створюють елементи інтер’єру, додає натхнення для творчості. Особливо важливо це зараз, коли немає можливості поїхати до іншої країни і таким чином змінити обстановку.

Настя Каменських зізналася, що навіть багато робочих питань з Латинською Америкою, де українська співачка досить швидко стає популярною, вирішує з дому.

Також виконавиця зауважила, що можна прикрасити ялинку старими іграшками разом з сучасними кульками та гірляндами. Запропонувала вона у своєму відео і варіант з цукерками або світлинами з важливих моментів життя.

Судячи з кількості ідей артистки, якщо колись вона і захоче поставити вдома ялинку, проблем з тим чим і як прикрашати у Насті Каменських точно не буде.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".