Джамала покинула чоловіка та дітей і рвонула зустрічати Новий рік з іншим

Українська співачка Джамала знову порадувала прихильників новим знімком.

Українська співачка кримсько-татарського походження останнім часом часто радує прихильників родинними знімками.

Проте, у передсвятковий час зірка вирішила потішити прихильників новим знімком з колегою по сцені Євгеном Галичем, лідером гурту O’Torvald.

У дописі співачка зазначила, що у цей період зустрічі з колегами набувають особливого значення. Також артистка мріє про нові концерти, зустрічі з друзями та просто можливість відпочити від такого напруженого року, тож сподівається на те, що наступний рік буде багатим на події.

На дружньому знімку співачка позує у картатій сорочці, світлих джинсах та бежевій кофтинці на замочку.

Волосся у зірки розпущене, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губах, а очі підкреслила блискучими тінями і стрілками. У такому образі Джамала дуже нагадує Клеопатру.

На її супутникові темні джинси, біла сорочка. поверх якої співак одягнув червоний светр і темна шапка.

Прихильники виконавців були у захваті від знімку і з нетерпінням чекають нових виступів та композицій Джамали.

Деяким настільки хочеться почути нові пісні співачки, що їм навіть сняться подібні сни. У них виконавиця презентувала нову пісню англійською та турецькою мовою спільно з невідомим виконавцем. Ймовірно, саме готують Джамала та Євген ганич. Адже у самому дописі зірка натякнула на незвичайне привітання зі святами.

Про це шанувальники Джамали написали у коментарях додопису. а ще вони закликають вірити в те, що все налагодиться і вони знову насолоджуватимуться звичним життям.

Раніше Джамала теж поділилася дописом, у якому показала як готується до свят і прикрасила ялинку. У артистки вона вийшла дуже креативна, прикрашена не звичайними ялинковими, м’якими іграшками.

А от святковий настрій у Джамали був ще на підході. Хоча зараз, схоже, артистка насолоджується святковою атмосферою.

Схожі статті