Філіп Кіркоров ностальгує по роках, коли вони з Пугачовою були разом і ділиться фотографіями часів молодості

Філіп Кіркоров на естраді вже давно. Співак показав, як з часом змінилася його зовнішність.

Філіпа Кіркорова дійсно можна назвати унікальною зіркою та королем поп-сцени. На естраді співак вже 35 років і досі користується популярністю серед прихильників, а появи його у молодіжних кліпах викликає великий інтерес.

Сам артист не соромиться іронізувати над собою і нещодавно провів навіть дослідження щодо свого образу. Філіп вирішив віддати на суд фанатів свої фото молодих років та опублікував у сторіз образи минулих літ, у порівняння з теперішньою його особистістю. Різниця – дивовижна.

Ми відібрали найцікавіші світлини Кіркорова і згадали, що траплялося з ним у ці роки.

 

 

Молодий Філіп

2000 рік

Свою кар’єру співака Філіп почав ще за часів Радянського союзу. Дебют склався у 1985 році, проте, справжня популярність прийшла до артиста на початку 00-х. У 2000 році образ Кіркорова дуже стильний за мірками того часу. Висвітлені прядки волосся та коротка зачіска робили його схожим на іноземних артистів.

Співак буде посилено приділяти увагу своїм концертам та займатися записом нових треків.

 

Філіп кардинально змінив свій образ

2003 рік

Цього року Філіп ще щасливо проводить подружні роки з Примадоною естради. Всі дивуються цьому шлюбу, адже в Алли, співак – четвертий законний обранець.

Тоді Кіркоров ще не здогадується, що за 2 роки буде всіма силами добиватися розлучення з Пугачовою.

А поки все добре у родині, він пробує себе у новій ролі. Співак, добившись популярності починає займатися продюсуванням. На сцену він виводить нікому досі не відому Анастасію Стоцьку. Крім цього, обидва музиканти знімаються у новорічних мюзиклах, тим самим, забезпечивши себе й ще популярністю в Україні.

2004 – скандальний рік для Філіпа

2004 рік

А ось цей рік став одним з найскандальніших для співака. Цього року під час прес-конференції король естради нагримав на журналістку. Представниця медіа настирливо випитувала співака про його творчість.

Чи то Філіп був не в гуморі, чи то питання дійсно вийшли за межі дозволеного та митець вирішив грубо перервати діалог, прискіпливо поставившись до зовнішнього вигляду дівчини. Справу навіть передали до суду.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".