Леся Нікітюк показала головного чоловіка свого життя: “Який красунчик”

Зірка українського телебачення Леся Нікітюк похизувалася справжнім чоловіком.

Українська ведуча Леся Нікітюк, яка стала відомою після участі у програмі “Орел і решка”, нарешті показала всім, хто назавжди полонив серце зіркової красуні. Тим самим чоловіком виявився ніхто інший, як собака телезірки Рафік.

Зірка ставиться до нього, як до найріднішої людини і всіляко турбується про нього. Хоча прихильників такий стан справ не влаштовує і вони хочуть бачити поруч з улюбленицею справжнього чоловіка. Тож вже не вперше натякають на участь Лесі Нікітюк у проекті “Холостячка”.

На знімку, яким поділилася Леся Нікітюк, теледіва одягнена у червону сукню з глибоким декольте і біло-червону накидку. При цьому волосся у неї зібране у високий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж.

Фото зроблене на фоні прикрашеної новорічної ялинки і повністю відповідає атмосфері останніх днів року.

Раніше зірка телебачення пожартувала, що піде на проект лише за умови, якщо там будуть привабливі чоловіки.

А от під знімком прихильники Лесі Нікітюк не втомлюються писати компліменти на її адресу. При цьому отримує свою порцію приємних слів і песик зірки Рафік. Проте дехто все ж вибачається перед зірковою ведучою. віддаючи всі компліменти під знімком саме песикові телеведучої.

Незважаючи на те, що знімок багатьом сподобався, проте знайшлися і ті. хто побачив на знімку невдалий фотошоп. І попросив улюблену ведучу припинити фотошопити себе до стану дівчини з ескорту, адже вона і без будь-якої ретуші та фотошопу красуня.

Коментарі прихильників
Коментарі прихильників

Раніше ведуча показала як проводить вечір п’ятниці і побажала всім гарних вихідних.

Звісно, прихильники не могли оминути увагою довгі ноги телеведучої, а заодно і поцікавитися у кого ж ноги таки довші: у неї чи у суперблондинки Олі Полякової.

І, як зазвичай, запитали чи буде наступний сезон проекту “Хто зверху?”, адже, як зізналися самі прихильники, вони не уявляють собі п’ятницю без жартів Лесі Нікітюк.

Схожі статті