Молода дружина Віктора Павліка похизувалася подарунком від співака: дешево та сердито

Віктор Павлік приголомшив всіх новиною про своє одруження. Попри весь негатив, його молода дружина активно висвітлює подружнє життя.

Катерина Павлік, дружина та концертний директор відомого співака, не соромиться бути відвертою та смішною на сторінках свого інстаграму. Дівчина висвітлює ледь не кожен крок свого життя. Проте, блогерство іде їй на користь.

Нещодавно вона поділилася з прихильниками тим, що подарував їй чоловік. Презентував Віктор своїй коханій квітку. Рослина, в першу чергу, вразила Катерину своїм розміром і тим, що вона зараз має бутони узимку. Та, на жаль, точної назви вона не запам’ятала.

Ділитися своїми враженнями далі жінці не вдалося. Концертна директорка поскаржилася на погані новини, які їй надіслали в Інстаграм. Далі Катя займалася власними справами та лише розповіла прихильникам, що через справи не мала часу на повноцінний обід і довелося їсти бутерброди.

Презент від відомого співака

Що ж могло зіпсувати настрій молодій дружині Павліка?

Достеменно невідомо, адже Катерина вирішила не ділитися з підписниками всією інформацією.

Проте, причиною могла стати ненависть від підписників.

Саме з хейтом від незнайомих людей має справу дівчина останнім часом. Переслідувати її у соціальних мережах користувачі стали після того, як дізналися про її нерівний шлюб з Віктором. Більше того, вони стали проти Каті ще й через те, що на момент піку їх романтичних стосунків, у меді почали проникати новини про страшне захворювання сина співака. Після цього, засуджувати публіка за кохання почала вже обох.

Сам артист ставиться до ненависті з боку підписників достатньо нейтрально. Певно великий досвід роботи на сцені зробив свою справу. Він часто висловлювався на рахунок того, що його концертна директорка повинна не відповідати чужим людям на їх безпідставну критику.

Проте, Катерина вперто відповідала на кожне повідомлення та читала коментарі від незнайомців. Звісно, це її дуже засмучувало і заважало життю.

На початку стосунків через ставлення підписників, тоді ще Репяхова (дівоче прізвище) навіть видаляла спільні з Віктором фото.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".