ТОП-15 новорічних фільмів для святкового настрою, які просто необхідно подивитися саме зараз

Ви не пошкодуєте свого вечора на перелічені кінокартини!

Друзі, вітаємо вас з Новим роком! 2021 рік вже завітав до наших осель, подарував святковий настрій, а ви відпочиваєте в родинному колі  або в обіймах коханих та не можете обрати фільм? Ми вам допоможемо!

До вашої уваги, ТОП – 15 новорічних кінокартин, які обов’язково підтримають новорічну атмосферу та подарують вам та вашій родині гарний настрій:

Сам удома

Так, ми знаємо, що ви бачили цей фільм! Але роки йдуть, а його актуальність не згасає. Історія хлопчика, який залишившись сам вдома налякав двох бандитів, по сей день розважає глядачів та не дає сумувати. Дайте Кевіну Маккалістеру шанс і в цьому році! Ми впевнені, що ви не пожалкуєте.

Грінч – викрадач Різдва

Кадр із кінострічки

Якщо у світі існує більш підхожий актор на роль Грінча, ніж Джим Керрі, то ми вам не повіримо. Бо такого не існує. Керрі неперевершено володіє мімікою та створює неповторних злодіїв.

Полярний Експрес

Кадр із кінострічки “Полярний експрес”

Ще один шедевр від майстра кінострічки Роберта Земекіса. Ви ніколи не забудете особливий стиль, канонічність та привабливість світу Земекіса. І звісно не захочете повертатися.

Гаррі Поттер та Філософський камінь

Як кінострічка про маленького чаклуна та його друзів стала культовою зрозуміло; та ще більш не дивно – це її популярність на новорічні свята. Все дуже просто: Джон Уільямс створив музичне супроводження, яке нагадує нам про свята. До речі, саме він написав музику для кінострічки «Сам удома». Відчуваєте зв’язок?

Різдвяна Історія

Що може бути краще за різдвяну історію від Діккенса про буркотуна Скруджа? Тим паче екранізовану?

Пригоди Шурика або операція “Ы”

Ви ще не втомилися від Шурика та трьох смішних злодіїв? Бо ми – ні! І вам не радимо!

Поки ти спав

Сандра Буллок рятує життя незнайомцеві якраз на Різдво. Поки врятований лежить в комі, дівчина водить всю його сім’ю за ніс, запевняючи їх, що вона його подружка. Тим часом брат коматозника по вуха закохується в Буллок. Добра романтика і сімейна атмосфера.

Щоденник Бріджит Джонс

Бріджит думає, що зустріла чоловіка своєї мрії, але потім бачить його в жахливому різдвяному светрі з оленем. Ця жахлива деталь гардеробу грає ключову роль в романтичній комедії Шерон Магуайр. Не меншу, ніж солодкий і слизький герой Х’ю Гранта.

Жах перед Різдвом

Хто ще може як слід напустити остраху в будь-яке свято, якщо не Тім Бертон?

Гремліни

Хочете чогось святкового, мімімішного, але при цьому поганого? Ось вам різдвяна класика 80-х. Могвай Гізмо виглядає як милий пухнастик – що ще можна подарувати дітлахам на Різдво?

Щасливого Різдва

Захоплюєтеся незабутньою мімікою Емілії Кларк? Тоді вам варто переглянути нову різдвяну кінострічку с її участю!

Клаус

Мультфільм, який вийшов презентувала платформа Netflix. Він пропонує нам нову версію того, звідки взявся звичай дарувати дітям подарунки на Різдво і чому їх приносять саме вночі.

Крижане серце

Ви також обожнюєте сніговика Олова? Як можна обійтися без його життєрадісного настрою на Новий рік?

Крампус

І традиційно, і жахливо. Не більше, не менше.

Чарлі та Шоколадна фабрика

Майстер перевтілень Джонні Депп нізащо не змусить вас сумувати! Відчуйте себе дитиною та віддайте себе пригодам!

 

 

 

Схожі статті

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.