У невістки набивається 60-річна ровесниця: син має роман з набагато старшою дамою. Як розірвати ці стосунки?

Кажуть, що коханню підвладні всі, незалежно від віку. Та чи витерпить материнське серце, якщо молодий хлопець воліє одружитися з її ровесницею?

Моєму сину у вересні виповниться 21 рік. Він молодий та перспективний хлопець. Сам поступив на факультет менеджменту до престижного ВНЗ у нашій області. Рік лишається довчитися і вже можна йти працювати за фахом. Ми завжди були опорою один для одного, але є річ в якій не може мені дозволити совість його підтримати – наречена…

Син завів роман зі старшою жінкою.

Наше знайомство сталося на 8-ме березня. Я завжди знала, що моя дитина не гуляща, було у нього шкільне кохання, проте шляхи розійшлися після випускного. Син казав, що має пасію, але я і уявити не могла, що цій “пасії” під 60 років!

Я була впевнена, що як гарна мати зможу прийняти будь-який вибір моєї дитини. Втім, коли я побачила ЇЇ – не змогли сказати ані слова. Так, жінка доглянута та з характером, але вона йому не рівня!

…Сіли за стіл і довго не могли говорити. Син намагався розрядити атмосферу, розповідав, чим займалася його “дівчина”. Вона керувала плановим відділом на підстанції. Але я не могла слухати про її грамоти, премії і досягнення. У мені вирували емоції та самі питання: “Як так сталося?”, “Чому саме вона привабила мого хлопчика?”, “Як мені далі спілкуватися з сусідами, коли вони прознають про такий роман?”.

Зустріч скінчилася швидко, а я проплакала весь вечір. Вранці наважилася набрати сина. Виявилося, що він тепер хоче жити у своєї пасії. Слухати всі мої аргументи він не став, кинув слухавку та більше у той день не відповідав на дзвінки.

Що мені робити? Мою дитину збили з вірного шляху! Як йому пояснити, що такий роман не має сенсу? Чи може поговорити напряму з цією жінкою і змусити її кинути хлопця?

Схожі статті

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.

Досить припускатися цих банальних помилок: як правильно зберігати кисломолочний сир, щоб довго був свіжим

Ділимося корисними порадами, як варто зберігати кисломолочний сир, щоб він довго був свіжим. Це має знати кожна господиня. Досить припускатися банальних помилок.

Модний образ на 14 лютого: 14 романтичних ідей, що одягнути на побачення – дрес-код на День закоханих

Не знаєте, що одягнути на День закоханих? Експертка "Сенсації" Кириленко Єлена розповідає, як підкреслити романтичний настрій 14 лютого своїм образом.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Стрижки на зиму 2024: Лідія Таран перевірила на собі наймоднішу зачіску для жінок за 40, яка омолоджує

Кожна українська жінка прагне виглядати стильно, сучасно та молодо в будь-якому віці. Тож, на прикладі Лідії Таран розглянемо, які стрижки актуальні на зиму 2024. 

Для тих, хто чекає на донечку: як правильно назвати дівчинку – гарні та рідкісні імена, які приносять удачу

Майже кожне ім'я наділяє свого власника певним набором корисних якостей. Завжди хочеться дати саме своїй дитинці особливе, щасливе ім'я, яке не буде занадто хитромудрим.