Сурогатна мама, яка народила 5-х дітей, розповіла про жахливе ставлення до неї: “Я себе вважаю інкубатором”

Жінка розповіла про найжахливіші недоліки свого заняття та поділилася розчулюючими деталями.

Зазвичай популярна журналістка Олицька запрошує до себе знаменитих гостей. Однак цього тижня вона зробила виняток, адже запросила дуже цікаву особистість, яка може відкрити завісу на речі, які недоступні для пізнання звичайній людині та поділитися незвичайним досвідом. Ця молода приваблива жінка є сурогатною матір’ю і дала життя вже 5 діткам.

Я — інкубатор

Аліна Стахорська

Виявилося, що сурогатне материнство зіштовхується з масовим хейтом. Мовляв сурогатні мами віддають своїх дітей чужим людям. Аліна Стахорська не розуміє такого ставлення і пояснила, чому ця думка є у корені невірною. Героїня статті сказала, що не є матір’ю дітей, адже гени дитини їй не належать і зачатий він був своїми батьками, нехай і в пробірці. Що є абсолютною правдою.

“Я вважаю себе інкубатором”,-сказала Аліна.

Більш того, вона підкреслила, що не є Матір’ю Терезою, яка готова ощасливити батьків та виносити їхню дитину. Це просто її робота, таким чином вона заробляє собі на життя і нічого більше. До речі, її професія не завадила їй народити двох власних дітей та двічі вийти заміж. Другий чоловік Аліни дізнався про її професію у перший день знайомства, і хоча відреагував негативно, жінці займатися цим не заважає.

Відношення батьків

Аліна Стахорська розповіла, що якось батько дитини після її народження дав потримати малятко на руках. Аліна дуже хотіла хоча б взяти її на руки. Героїня статті розповідає, що одразу ж побачила ревнощі в очах матері і тато швидко попросив дитину назад та пішов з дружиною навіть не попрощавшись. Це неабияк збентежило жінку, яка виношувала їхню дитину 9 місяців.

Схожі статті

Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.

Собаки для лінивих господарів: 5 порід, які підійдуть тим, хто любить лежати на дивані — є навіть у Мішиної

Собаки — це чудові тварини! А ось можливість регулярно з ними гуляти має не кожен. Яким породам достатньо невеликої фізичної активності? Читайте в нашому матеріалі.

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

Нова трендова стрижка набирає неймовірну популярність у світі: ця зачіска підходить для всіх типів волосся

Кожна жінка мріє про ідеальну зачіску, над якою не потрібно морочити собі голову. Стилісти знайшли спосіб підкреслити свою індивідуальність універсальною зачіскою.

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.