11-річний хлопчик врятував маленькій дівчинці життя, забувши про власне здоров’я та благополуччя

Маленький герой не роздумуючи кинувся на порятунок маленькій дівчинці.

Нікому невідомий п’ятикласник став справжнім героєм Башкотатарстану. Маленький юнак не думаючи кинувся на допомогу дівчинці, яка випала з вікна.

Трагедія, яку вдалося зупинити

Одинадцятирічний Ярослав йшов додому зі школи, коли побачив, що з будівлі летять якісь бумажки. Хлопчик підняв свою голову і побачив маленьку дівчинку, яка сиділа на підвіконні другого поверху. Ярослав зізнається, що одразу здогадався, що незабаром вона впаде. Внизу стояли бетонні плити і дівчинка мала шанс розбитися насмерть.

Ярослав

Так і сталося, крихітка не втрималася та полетіла вниз. Одинадцятирічний герой не роздумуючи кинувся їй на поміч та зловив її прямо у свої долоні. Так як дівча було досить важким, Ярослав сильно впав на коліна, але дитину не впустив. Через інцидент у хлопця з’явилися синці та рани. Коли він прийшов додому, заплаканий та нервовий,  і розповів бабусі все, що сталося, вона йому не повірила. Ярослав заспокоївся і як ні в чому не бувало побіг грати на подвір’ї у футбол з друзями.

Рятівник з крихіткою, яка випала з вікна.

Бабуся залишилася в квартирі одна, але ненадовго. Через годину до дверей квартири постукалися офіцери поліції, які розповіли літній жінці, що вони виховала справжнього героя. Сам хлопчик не хоче присвячувати своє життя рятуванню людей, а мрія стати програмістом. Бабуся у честь події купила дитині самий великий торт, який змогла знайти.

Нагадуємо, що кожного року гине досить велика кількість дітей через те, що випадає з вікон. Слідкуйте за своїми дітьми та бережіть себе!

Схожі статті

Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.

Собаки для лінивих господарів: 5 порід, які підійдуть тим, хто любить лежати на дивані — є навіть у Мішиної

Собаки — це чудові тварини! А ось можливість регулярно з ними гуляти має не кожен. Яким породам достатньо невеликої фізичної активності? Читайте в нашому матеріалі.

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

Нова трендова стрижка набирає неймовірну популярність у світі: ця зачіска підходить для всіх типів волосся

Кожна жінка мріє про ідеальну зачіску, над якою не потрібно морочити собі голову. Стилісти знайшли спосіб підкреслити свою індивідуальність універсальною зачіскою.

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.