Мінливості кохання: парубок потрапив за решітку через ультиматум, який дівчина поставила йому перед весіллям

На що тільки люди не йдуть заради кохання, і мова йде не про кримінал!

Курйози іноді стаються на рівному місці через необачність або недолугість, але безглузді ситуації стаються і через великі почуття. Наприклад, такі як кохання. Так, нещодавно жертвою цього прекрасного явища став індійський хлопець на ім’я Умапаті.

Чому наречений відправився за решітку одразу після весілля?

Умапаті та сестри-наречені.

Прикра ситуація нещодавно сталася в індійському місті Колар. Хлопець на ім’я Умапаті зробив пропозицію своїй дівчині Лалітхе. Кохана погодилася вийти заміж, але тільки за однієї умови: він повинен був одружитися також з її молодшою ​​сестрою Супрією.

Доволі безглуздий ультиматум має пояснення. Уся справа в тому, що молодша сестра нареченої Супрія мала серйозні проблеми з дикцією. Її батьки дуже хвилювалися, що дівчина не зможе знайти собі чоловіка через цей мовленнєвий дефект. Тому Лалітхе пішла на такий крок і поставила коханому ультиматум. Що не зробиш заради сестри!

З балу на корабль

Умапаті виконав бажання нареченої, але забув один прикрий нюанс: це абсолютно незаконно. Зпід вінця хлопець відправився до поліцейського відділення. Мало того, що мати декілька шлюбів в Індії незаконно, так і ще й виявилося що Супрія — неповнолітня. Батько дівчат не бачить ніякої проблеми, адже сам свого часу одружився на двох жінках. Втім, тоді законодавство цього не забороняло.

Яка доля чекає на нещасного хлопця невідомо, але одне зараз зрозуміло точно — Умапаті втрапив у серйознубіду і йому точно потрібен хороший адвокат, щоб позбутися тюремного терміну, що досить вирогідно з ним станеться.

Схожі статті

Пухнасте щастя: 5 причин завести собі домашнього улюбленця та 2 причини не робити цього

Рішення завести домашнього улюбленця є надзвичайно серйозним. Воно може змінити все наше життя. Тому чимало людей не наважуються на цей крок. Як впевнитися, що варто його зробити?

Ви знаєте українську на “відмінно”, якщо напишете ці 15 слів без помилок. Тест на грамотність

Знання мови — це безцінний дар, який виручає у повсякденному житті і дозволяє осягнути культуру, менталітет та інші сфери життя. Але чи знаєте ви мову насправді і чи можете називати себе грамотним?

Коли кішки поводяться так, вони почуваються самотніми: 5 тривожних сигналів, які вказують на це

Навіть коли ми добре знаємо свого улюбленця, часу можемо заплутатися у сигналах, які він нам надсилає. Як саме поводяться кішки, коли їм насправді самотньо?

Ціни на квартири – Київ, Дніпро, Одеса, Львів: скільки коштують квартири в найбільших містах України зараз

Сьогодні ціни на квартири у всіх містах України залежать переважно від ситуації з безпекою та віддаленості регіону від прифронтових зон. Скільки коштує однокімнатна квартира зараз?

Потребують заміни дорогих деталей: найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники

Заміни дорогих деталей уникнути не вдасться саме в цих авто. Експерт назвав найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники.

3 популярних смартфони до 15 тисяч гривень: найкращі моделі для тих, хто не має грошей на iPhone

Багато людей мріють про iPhone. Та навіть моделі минулого покоління для покупців часто надто дорогі. У цьому випадку є 2 шляхи: покупка вживаного пристрою чи смартфону на Android до 15 тисяч гривень.