Поліцейські склали на українку протокол через те, що вона залишила 8-річного сина з рідним батьком вдома

Диво дивне: 8-річний син втік від батька, а протокол склали на маму. Українки обурені та не розуміють, як таке могло трапитися.

8-річний хлопчик, який самостійно гуляв по Київському метрополітену був повернений батькам.

Як загубили хлопця та до якої відповідальності притягнули батьків?

Столичні правоохоронці розшукали батьків 8-річного хлопчика, який загубився в підземці Поліцейський помітив…

Опубликовано Поліція Києва Среда, 19 мая 2021 г.

Повідомляється, що мати залишила свого 8-річного сина та маленьку доньку разом з їхнім батьком вдома, а сама пішла по справах. Батько недогледів за дитиною, і хлопчик вийшов у місто шукати матір. Таким чином дитина загубилася. Один з поліцейських помітив підозрілого хлопчика у тунелях метрополітену і спитав його про батьків.

З дитиною був проведений діалог, у ході якого з’ясувалося, що він загубився. Через короткий проміжок часу хлопчик був повернений матері, на яку поліцейські і склали протокол про адміністративне порушення і з якою провели бесіду. Цей факт неабияк розлютив українок, які щиро не розуміють, чому поліціянти не притягнули до відповідальності саме татуся, який і не вгледів за дітьми.

Коментарі під офіційною статтею від поліції України.

Так як в мережі зчинився гучний скандал, поліцейські поспішили виправдатися і пояснили, що протокол склали на того, хто прийшов за дитиною.


Втім, українок це не заспокоїло, а навпаки ще більше засмутило і розлютило.

Варто підкреслити, що подібний запис у справі може значно погіршити положення жінки, якщо, наприклад, вона буде потім судитися за опікунство при розлученні. Здавалося б маленька неприємність, але вона може стати серйозною проблемою в майбутньому.

Інцидент став на повістці дня в українських феміністок, які активно поширюють інформацію щодо несправедливого ставлення до мами хлопчика.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.