Авантюрист в літах: 80-річний дідусь викрав Лексус біля сільради і натомість залишив власний велосипед

Дідусь насмішив усю країну доволі зухвалим для свого віку злочином.

Сьогодні усю Україну розбурхала дивовижна та дуже смішна новина. Дідусь, якому 80 років, став головним героєм безлічі статей, які зараз циркулюють серед преси. Хто ж він такий, чому викрав автомобіль і яке покарання йому загрожує? Читайте далі у статті.

Суть злочину

Велосипед дідуся-злочинця.

У Чернігівській області біля Крехаївської сільської ради 80-річний чоловік вкрав “Лексус”. Водій викраденого автомобілю запаркувався біля будівлі і не витягнув ключі з замку запалювання, так як не збирався довго затримуватися. Вочевидь, йому було необхідно завершити невеличкі справи. І звісно ж він ніяк не очікував, що поряд знайдеться літній авантюрист, який за такий короткий проміжок часу вирішить вкрасти майно.

Втім, треба стежити за добром  пильніше. Коли чоловік вийшов, автомобілю вже не було. А натомість йому залишили складний велосипед Аіст.

Чоловік одразу звернувся до правоохоронців. Шукали всім селом: і поліцейські, і усі близькі та родичі потерпілого. В результаті, через годину недалеко від Києва автомобіль був такий знайдений, а його водій звісно викликав здивування. Адже крадію було 80 років. Раніше чоловік не був помічений за злочинами і має кришталеву особисту справу. Втім, зараз йому загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Що саме підштовхнуло його на подібний крок — невідомо. Чоловік був затриманий, а власник автівки вже може заспокоїтися, адже його Lexus у нього в руках.

Сподіваємося, що він більше не дозволить собі залишати ключі прямо в машині і буде пильно стежити за своїм майном.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.