Історія їхнього кохання вразить вас. Вони планували одружитися та Бог мав інший план на їхнє життя

Бог по-різному діє у житті людей. Іноді так непередбачувано і несподівано... Але завжди для їх блага. Як не пропустити, як зрозуміти те, що хоче від мене, від тебе, від кожного з нас? Незвичайна історія кохання і покликання звичайних аргентинців Трінідад і Хав'єра, можливо, допоможе зрозуміти.

Трінідад Марія Джюмар і Хав’єр Олівер зналися з дитинства. Їхні родини мешкали поряд у Боенос-Айресі і  батьки дружили. Обидві родини були практикуючими католиками, то ж діти зустрічалися й на службах у місцевому храмі. Однак, коли вони подорослішали, то їхні уподобання дещо розійшлися: Хав’єр вступив в університет здобувати юридичну освіту і відійшов від релігійного життя.

Трінідад  також вступила на навчання, але продовжила практикувати християнство, читала багато книг на релігійну тематику, з філософії, історії мистецтв. Принагідно дискутувала, не боячись відстоювати власну думку і погляд на дражливі теми. Так, одного разу  при зустрічі Хав’єр запитав її думку з приводу дошлюбної чистоти, чи збирається її зберігати?

Те, що йому відповіла Трінідад, одночасно вразило і заімпонувало юнаку. Бо він вперше побачив дівчину, яка підтверджувала свою віру вчинками і яка була розумна.

З часом Хав’єр і Трінідад закохалися одне в одного і вирішили після закінчення навчання в коледжі побратися. А поки спілкувалися, мали спільних друзів, брали участь у Літургії, молилися разом вервицю. Були молодими людьми, яким було разом цікаво.

Та у Бога був зовсім інший, свій план на їхні життя.

Трінідад і о.Хав'єр
Сестра Марія і отець Хав’єр

Якраз на той час старший брат Трінідад повідомив, що вирішив стати священником.  У Хав’єра була машина і молоді заручені вирішили відвезти хлопця у семінарію. Там Хав’єр зустрів знайомих. Спілкування з ними так вплинули на Хав’єра, що він втратив спокій. Минали тижні, а він все думав, що було б, якби Бог покликав його і йому довелося усе залишити?

Небавом він повідомив коханій, що відчуває покликання до священства. Дівчина спокійно вислухала і, яке ж було здивування Хав’єра, коли почув, що Трінідад також думає, чи не покликана до служіння у монастирі.

З того часу Хав’єр уже навчався у духовній семінарії, а  Трінідад ще два роки йшла до свого покликання. Зрештою зробила вибір і вступила до монашого Згромадження Сестер Ісуса Милосердного. Зараз сестра Марія де ла Сагесса мешкає та здійснює апостольство на півдні Франції, є релігієзнавицею.

Того ж року Хав’єр прийняв священичі свячення. Зараз є університетським професором, на власному досвіді написав книгу про покликання “Ви коли-небуть думали? Поклик Христа”, є активним блогером.

Вам цікаво чи розійшлися їхні шляхи? Ні, вони і зараз є найкращими друзями. Вони й надалі спілкуються, але тепер уже на іншому рівні, як ті, які свідомо посвятили свої серця найбільшій любові – Ісусу. Сестра Марія каже, що для них було великою благодаттю зустрітися у цьому житті, а потім обрати такий шлях. Їхні родини дружать і донині.

Написано за https://www.quenotelacuenten.org

Схожі статті

Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.

Собаки для лінивих господарів: 5 порід, які підійдуть тим, хто любить лежати на дивані — є навіть у Мішиної

Собаки — це чудові тварини! А ось можливість регулярно з ними гуляти має не кожен. Яким породам достатньо невеликої фізичної активності? Читайте в нашому матеріалі.

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

Нова трендова стрижка набирає неймовірну популярність у світі: ця зачіска підходить для всіх типів волосся

Кожна жінка мріє про ідеальну зачіску, над якою не потрібно морочити собі голову. Стилісти знайшли спосіб підкреслити свою індивідуальність універсальною зачіскою.

Ні риби, ні м’яса: коли Петрів піст 2024, що можна і не можна їсти по днях, щоб не згрішити в цей період

Стало відомо, коли Петрів піст 2024, що можна і не можна їсти по днях, щоб не згрішити в цей період. Були внесені певні зміни, на які треба звернути увагу.