Новорічні іграшки своїми руками: як зробити безкоштовні і гарні прикраси на ялинку, але не гірше за покупні

Новорічні іграшки своїми руками — приємна та весела забава для будь-яких вікових категорій, але інколи ідеї просто не йдуть в голову. Але ми маємо декілька непоганих на думці.

Новорічні іграшки своїми руками — справа не з важких і до того ж дуже цікава та захоплива. Пропонуємо вам декілька ідей для втілення цієї справи.

Зимові квіти

Новорічні іграшки своїми руками

Змусити розцвісти новорічну красуню-ялинку неважко. Достатньо мати в арсеналі кольоровий папір або ж взагалі старі книги журнали. Виглядає це ефектно, модно і відповідає останнім трендам. Особливо у 2021-у часто можете побачити ялинки, які повністю прикрашені квітами.

Шишки для ялинки

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й. Новорічні іграшки своїми руками

Не менш ефектно на ялинці виглядають шишки. Воно й не дивно, адже ці плоди виростають у хвойних дерев. Прикрасьте їх бантиками, блисками або навіть квітами, і ви будете у захваті.

Фігури із солоного тіста

Новорічні іграшки своїми руками

Тут ваша фантазія може втілити у життя будь-які ваші бажання. Наскільки вистачає майстерності ваших рук — зліпити можна усе що завгодно і за декорувати також тим, що прийде в голову.

Сушена їжа

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й. Новорічні іграшки своїми руками

Не менш круто на вашій ялинці виглядатимуть сушені плоди калини, висушені фрукти (апельсин, лимон), зроблені власноруч карамельки або імбирне печиво.

Фігури з паперу

Новорічні іграшки своїми руками

Найбільш популярними фігурами з паперу для ялинки зазвичай стають сніжинки. Але ви можете піти далі — виріжіть кленові листочки, бантики або написи.

Тож тепер ваша колекція ідей новорічних виробів своїми руками поповнилася і ми сподіваємося, що ця стаття вам допомогла у цій захоплюючій місії.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.