Як правильно назвати дівчинку: найкрасивіші українські імена 2022 року з хорошим значенням та долею

З давніх-давен вважалося, що ім'я дарує людині певну енергетику та долю. Воно наділяє характером і вдачею. Як правильно же назвати дівчинку у 2022 році, аби життя дарувало їй лише приємні сюрпризи?

Після появи дитинки на світ, у батьків настає період відповідальних турбот. І перше, що традиційно роблять матусі з татусями – обирають ім’я малюку.

Якщо раніше карапуза називали традиційно відповідно до святців, де була вельми обмежена кількість імен, то нині прийнято підходити до цього питання ретельніше. Часто дітей записують на закордонний манер або на честь предків.

Як правильно назвати дівчинку: найкрасивіші українські імена 2022 року
Як правильно назвати дівчинку: найкрасивіші українські імена 2022 року

Чи можна назвати дівчинку у 2022 році на честь померлих родичів?

Езотерики не забороняють давати ім’я на честь бабусі, пробабусі, які полишили цей світ, але й не особливо радять. Ви маєте дуже добре знати історію долі своєї родички та її характер, який за вашого життя міг значно трансформуватися.

З іншого боку слід зважити, що у рік Чорного тигра народяться дуже жваві за характером і активні люди. Дівчатка, які прийдуть у світ у 2022-му, будуть легкі на підйом, азартні та експресивні. Тож і імена мають відповідати повністю характеру. Часто матусі, щойно взявши манюню на руки, розуміють, як же її звати. Втім, не забудьте, що є також певні принципи вибору, як правильно назвати дівчинку.

Як правильно назвати дівчинку: найкрасивіші українські імена 2022 року
Як правильно назвати дівчинку: найкрасивіші українські імена 2022 року

Як правильно назвати дівчинку: основні принципи вибору імені

Коли ви вже будете тримати свою принцесу на ручках і гадати, яке ім’я їй буде більше пасувати, згадайте 5 головних тез, які допоможуть обрати найкраще:

  • Популярність та ефектність імені;
  • Сумісність із знаком зодіаку;
  • Древність (можливо так ви хочете дати дитині зв’язок з традиційною культурою);
  • Відповідність до віросповідання;
  • Милозвучність до прізвища та по-батькові.

Не бажано у якості імені брати іменники і робити з них похідні, наприклад, Джавеліна.

Список популярних імен для дівчат у 2022 році

Пропонуємо заглянути до переліку імен, які мають сучасне звучання, але при цьому несуть цілу віху традиційних сенсів та значень, а ще легко перекладаються англійською мовою:

Вероніка, Єва, Дарина, Феодосія, Акилина, Сусанна, Дарина, Карина, Марина, Лідія, Алла, Тамара, Килина, Василиса, Аріна, Ксенія, Вероніка, Феодора, Олександра, Стефанія, Софія, Кіра, Христина, Віра, Маліка, Адель, Владислава, Ясміна, Божена, Аглая, Анісія, Аміна, Ярослава, Яна, Агата, Єсенія, Віолетта, Сніжана, Зоряна, Зореслава, Квітослава.

Ці імена повністю увібрали енергетику 2022 року та принесуть вашій крихітці потужну силу духу, жіночність і здатність гідно вийти з будь-якої ситуації, а ще мають у собі підвалини потужних фінансових можливостей.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.