Ці п’ять видів суконь завжди виглядають дешево (фото)

Щоб створити вишуканий образ, краще не вдягати такі невдалі види суконь.

Ці види суконь здатні “здешевити” будь-який образ, тож їх краще уникати. Розказуємо, як уникнути помилок в створення вашого стильного і привабливого луку.

Сукня з кольорового мережива

Тут можна назвати винятком варіанти з  дорогого якісного мережива, дизайн якого ретельно продумується. А ось бренди, які бажають заощадити на виробництві, часто віддають перевагу банальним нудним узорам і неякісним кольоровим тканинам, на яких видно всі огріхи крою. Якщо все ж вирішили придбати сукню з кольорового мережива, уважно огляньте її перед покупкою, щоб потім не пошкодувати про зроблений вибір.

Сукня з кольорового мережива
Сукня з кольорового мережива

Бандажна сукня

Мода на бандажні сукні давно минула, що, мабуть, добре. Такі сукні гарно виглядають тільки на жінках з ідеальною фігурою, всім іншим вони не надто личать.

Бандажна сукня
Бандажна сукня

Сукня з рясним декором

Щедро прикрашене плаття – антитренд, воно виглядає не надто охайно і вишукано. Сьогодні мода на мінімалізм продовжує зміцнювати свої позиції, а значить, краще зробити ставку на класичний крій і цікавий не кричущий колір.

Сукня з рясним декором
Сукня з рясним декором

Плаття-футболка

Плаття-футболка – прекрасний варіант для дачі, або для дому, коли вас ніхто не бачить. А ось в місті про нього краще забути. Запам’ятайте: що б ви не вдягнули і який комплект б не склали, плаття-футболка буде виглядати занадто просто і не елегантно, тим більше, коли поєднати його з недоречними аксесуарами.

Плаття-футболка
Плаття-футболка

Трикотажна сукня

Сукня з трикотажу – не поганий варіант на осінньо-зимовий період. Однак і тут є свої «але». Вибираючи безрозмірні силуети, дівчата забувають, що подібний крій повністю приховує жіночні форми і сидить як балахон. Що ще гірше, трикотажні сукні починають швидко збігатися в найбільш незручних і видних місцях.

Трикотажна сукня
Трикотажна сукня

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.