Як краще не називати хлопчика: ТОП-5 чоловічих імен, через які хлопці виростають зрадниками

Астрологи назвали ТОП-5 імен, якими краще не називати хлопчиків, якщо не хочете своїм дітям важкої долі. З якими іменами чоловіки стають зрадниками? 

Перше, що отримує людина, коли народжується на світ — це ім’я. Вибір імені для дитини може стати важким завданням для батьків, оскільки відомо, що ім’я впливає не тільки на характер, а й на майбутню долю дитини. У деяких країнах навіть вважається, що якщо дитину назвати на честь певної людини, вона може повторити його долю. Астрологи підібрали ТОП-5 чоловічих імен, якими краще не назвати своїх синів, щоб не прирікати його на труднощі та невдачі.

Дмитро

Це ім’я походить від імені грецької богині родючості Деметри.  У дитинстві Дмитро — непосидючий та неслухняний хлопчик, тому батькам варто запастися терпінням. У дорослому віці характер Дмитра стає більш спокійним. Він вірний друг та товариш. Але до вибору обраниці буде підходити педантично. Дмитро поміняє багато жінок, перш ніж знайде ідеальну. Часто може зустрічатися одразу з двома або не заохочувати фінансово свою половинку.

 Як краще не називати хлопчика

Олександр

У дитинстві хлопчики з ім’ям Олександр мають багату фантазію та уяву. Але інколи це не йде на користь, оскільки в деяких ситуаціях їм важко відрізнити реальний світ від того, який вони уявили у своїй голові. У дорослому житті Олександру важко будувати повноцінні відносини з людьми через свою тягу до маніпуляцій та домінуванню. Олександром важко знайти справжнє кохання, бо через певний час стосунків жінки розуміють, що перед ними не та людина, з якою вони колись познайомились.

Євген

З давньогрецької мови ім’я Євген перекладається як “благородний, знатний”. Хлопчики з цим ім’ям добре освічені та ерудовані. Діти з ім’ям Євген не завдають батькам клопоту та не вчиняють конфліктів. Але у тихому вирі водяться чорти. Ставши дорослим чоловіком, важко передбачити, яке рішення може прийняти Євген та вловити хід його думок. Обраниця людини з таким ім’ям повинна відповідати всім його параметрам, та якщо хоч під один критерій представниця прекрасної статі не підходить, Євген з легкістю почне шукати нову кандидатку.

Як краще не називати хлопчика

Руслан

Ім’я Руслан, згідно з давньосхідним походженням, означає “лев”. У дитинстві, хлопчикам з ім’ям Руслан, важко контролювати свої почуття та емоції. Настрій змінюється щосекунди, через що йому важко встановити контакт з однолітками. У дорослому житті Руслан ще той Дон Жуан. Йому важливо бути у центрі уваги серед жінок. Він швидко закручує нові романи, але й так же швидко втрачає інтерес. Руслан любить домінувати та прагне, щоб жінка підкорювалась його інтересам.

Як краще не називати хлопчика

Кирило

Маючи давньогрецьке походження ім’я Кирило означає “пане”, “владика”. Ще з дитинства хлопчики, на ім’я Кирило, знають собі ціну та бажають особливого ставлення до себе. Кирило не любить, коли на нього не звертають увагу та не ставлять його інтереси на перший план, через що йому важко заводити друзів як у дитинстві, так і у дорослому житті. У відносинах Кирили часто перетягують ковдру на себе та хочуть отримати домінантну роль у стосунках. Кирило перфекціоніст та прагне зустрічатися не просто з ідеальною жінкою, а з богинею. Перед початком серйозних стосунків чи, тим паче одруження, чоловіки, з ім’ям Кирило, мають бажання вдосталь нагулятися з якомога більшою кількістю дівчат.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.